11 Şubat 2017 20:30

Doğan Medya 'hayır' oyunu açıklayan gazeteciyi de işten attı

İrfan Değirmenci'nin işine son veren Doğan Medya 'hayır' oyunu açıklayan Posta gazetesi yazarı Hakan Çelenk'in de işine son verdi.

Paylaş

Referandumda "hayır" kararını açıkladığı için Kanal D haber spikeri İrfan Değirmenci'nin işine son veren Doğan Medya'nın, başkanlık eleştirisi yapan Posta yazarı Hakan Çelenk'in de işine son verdiği belirtildi. 

Posta gazetesinde politika yazıları kaleme alan ve aynı zamanda gazetenin yazı işlerinde de görev yapan Hakan Çelenk'in işine son verildi. Çelenk, konuk olduğu bir televizyon programında başkanlık sistemini içeren anayasa değişikliğini eleştirmişti.

Medyaradar'ın haberine göre, Posta Gazetesi yazarı Hakan Çelenk, 22 Ocak tarihinde CNN Türk'te Deniz Bayramoğlu'nun sunduğu Gündem Özel programına konuk oldu.

Çelenk, söz konusu programda başkanlık sistemi ile ilgili "Ben kötü niyetli bir cumhurbaşkanıyım, sistemi bana karşı savunun. İktidara ben geleceğim, yolsuzluklar yapacağım. Beni görevden alacak gibi olurlarsa, eğer kötü niyetliysem Meclis'i feshederim. Sonra da partinin başına oturur, vekilleri seçtirir ve genel seçime giderim" demişti.

Sosyal medyada tartışma yaratan bu çıkıştan sonra Doğan Medya Grubu'nun Hakan Çelenk'in görevine son verme kararı aldığı belirtildi. (HABER MERKEZİ)

{{307848}}

ÖNCEKİ HABER

3. Lig’e ilk biletler

SONRAKİ HABER

Otomobilde eşi ve çocuklarını rehin aldı 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...