04 Şubat 2017 13:34

Bakan Bozdağ: CHP ve HDP eylem birliği yaptı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, diğer hükümet üyeleri gibi referandum için ‘Hayır’ diyenleri ‘terör’le yaftalamayı sürdürdü.

Paylaş

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AKP Yozgat İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Burada konuşan Bakan Bozdağ, referanduma ilişkin tepki çekecek açıklamalarda bulundu.

Başkanlık referandumuna ‘Hayır’ diyenleri hedef gösteren Bakan Bozdağ, ‘Hayır’cıları terörle yaftaladı. Bozdağ’ın açıklaması şöyle:
“Bakın hayırcıların safına. PKK'ın ele başları açıklama yapıyor. 'MHP ve AKP anlaştı, bizi bitirecek' diye. Onun için 'aman bu sistem gelmesin' diye herkesi seferber ediyorlar. Pensilvanya'daki bedduacı FETÖ terör örgütünün elebaşı bütün kadrolarıyla onlar da 'hayır' çıksın diye uğraşıyorlar. DHKP-C terör örgütü dahil ne kadar Türkiye'ye ve Türk milletine ihanet eden terör örgütü varsa, hepsi hayır için işbirliği yapıyorlar. Şimdi CHP de, HDP de aynı safta o hedefi gerçekleştirmek için eylem birliği yapmışlar. Hedefleri de Türkiye'nin hükümet sistemini değiştirmesine engel olmak.”

Hayır cephesinin MHP üzerine oynadığını söyleyen Bozdağ, AKP, Saadet Partisi, MHP ve BBP’nin hayır kampanyasına izin vermeyeceğini ileri sürdü. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

CHP’li Yarkadaş: RTÜK Başkanı sansürü itiraf etti

SONRAKİ HABER

Ferhangi Şeyler 30. yaşında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...