31 Aralık 2016 13:57

Tekme için 18.5 yıl istendi

Ebru Tireli'ye yönelik saldırıyla ilgili iddianame hazırlandı.

Paylaş

Turgutlu’da spor yapan 4 aylık hamile, 32 yaşındaki Ebru Tireli’ye yönelik saldırıyla ilgili iddianame hazırlandı. Saldırgan Davut K. hakkında toplam 18.5 yıl hapis cezası istendi.

Savcı, iddianamesinde, saldırgan Davut K. hakkında ‘Hamile kadına yönelik kasten yaralama ve hakaret’ suçundan 4 yıl, sonradan ortaya çıkan mağdur N.Ç’ye yönelik ‘Cinsel saldırı ile hakaret’ suçlarından 14.5 yıl olmak üzere toplam 18.5 yıl hapis cezası istedi. Davut K’nin ifadesinde, Ebru Tireli’ye yönelik saldırıyı kabul ettiği ancak diğer suçlamaları reddettiği belirtildi. Tireli’ye yönelik saldırıdan sonra 3 gün tutuklu kalan, suçsuz olduğu ortaya çıkınca salıverilen Mehmet T. hakkında ise takipsizlik verildi.

Turgutlu’nun Ergenekon Mahallesi’nde geçen 7 Aralık’ta meydana gelen olayda 4 aylık hamile olan 32 yaşındaki Ebru Tireli, akşam saatlerinde evinin yakınındaki Osman Gazi Parkı’na spor yapmaya gitmişti. Bu sırada, kırmızı renkli otomobilden inen bir erkek, yanına gelip, “Bir daha burada yürüyüp spor yapmayacaksın” diye bağırmış, ayağından çıkardığı ayakkabısıyla genç kadının suratına vurmuştu. Saldırgan, dengesini yitirince düşerek başını kaldırıma çarpan Ebru Tireli’ye yerdeyken de tekme atmıştı. (Manisa/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Roboski-Der mühürlendi

SONRAKİ HABER

Antik tiyatro tuvalet oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...