Zonguldak'ta sağanak sonrası caddeleri su bastı
Zonguldak'ta etkili olan sağanak yağışın ardından kent merkezinde cadde ve yollarda su birikintileri oluşurken, sürücüler ve yayalar zor anlar yaşadı.
Fotoğraf: DHA
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli yağış uyarısında bulunduğu Zonguldak'ta sağanak, öğle saatlerinde etkisini göstermeye başladı. Hafif şekilde başlayan yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı.
Şiddetli yağış ardından kent merkezindeki bazı cadde ve yollarda su birikintileri oluştu. Sürücüler, trafikte ilerlemekte güçlük çekerken, yayalar da yürümekte zorlandı. Yağışa yakalanan vatandaşlar, işyerlerinin tenteleri altına sığınarak korunmaya çalıştı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Zonguldak genelinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini belirterek vatandaşları sel, su baskını ve ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.
(DHA)Evrensel seninle güçlü!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et