Çerçeve yasa için siyasi partilerle görüşmeler sürüyor: Barış Anneleri Meclis'te Özgür Özel'i ziyaret etti
"Çerçeve yasa" kapsamında somut adımlar atılması talebiyle Ankara'ya gelen Barış Anneleri, TBMM'de siyasi parti gruplarını ziyaret etti. Heyet, DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan eşliğinde Özgür Özel ile bir araya geldi.
Fotoğraf: ANKA
Çerçeve yasa kapsamında somut adımların atılması talebiyle Ankara’ya gelen Barış Anneleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) siyasi parti ziyaretlerine başladı. Barış Anneleri, DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan ile birlikte bugün ilk olarak Yeni Partiyi ziyaret etti.
Heyet, Yeni Parti Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen ile görüştükten sonra, Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel’i de Meclis’teki makamında ziyaret etti.
"Sürecin kalıcı bir barışa evrilmesini istiyorlar"
Görüşmelerin ardından açıklamalarda bulunan DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Barış Annelerinin taleplerine dikkat çekerek "Barış Anneleri bunu en sonunda ifade edecekler. Yazılı bir dosyaları var zaten. Onlar adına konuşmayalım ama sürecin kalıcı bir barışa evrilmesini istiyorlar" dedi.
(ANKA)Dayanışmaya çağrı!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et