Bolu Belediyesine yönelik soruşturmada 4 kişi adliyeye sevk edildi
Bolu Belediye Başkan Yardımcısı R.Ö. ile 3 belediye çalışanının ev ve iş yerlerinde arama yapılmıştı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan kişilerin savcılık sorguları sürüyor.
Fotoğraf: DHA
Bolu Belediyesine yönelik "rüşvet" ve "ihaleye fesat karıştırma" soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.
Dün gözaltına alınan Belediye Başkan Yardımcısı R.Ö. ile 3 belediye çalışanının jandarmadaki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye getirilen kişilerin savcılık sorguları sürüyor.
Bolu Başsavcılığınca yürütülen Bolu Belediyesine yönelik "rüşvet" ve "ihaleye fesat karıştırma" soruşturması kapsamında dün Belediye Başkan Yardımcısı R.Ö. ve 3 belediye çalışanı gözaltına alınmış, kişilerin ev ve iş yerlerinde arama yapılmıştı.
(AA)Evrensel seninle güçlü!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et