ASAŞ Alüminyum fabrikasındaki patlamada ağır yaralanmıştı: Recep Gezici 6 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Sakarya'nın Akyazı ilçesinde faaliyet gösteren ASAŞ alüminyum fabrikasının dökümhane bölümünde meydana gelen patlamada ağır yaralanan işçi Recep Gezici, 6 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
Fotoğraf: DHA
Sakarya - Akyazı ilçesinde faaliyet gösteren ASAŞ alüminyum fabrikasının dökümhane bölümünde meydana gelen patlamada yaralanan Recep Gezici patlamadan 6 gün sonra hastanede hayatını kaybetti.
Olay, 20 Ekim’de saat 18.30 sıralarında, Akyazı ilçesinde faaliyet gösteren ASAŞ alüminyum fabrikasında meydana geldi. Fabrikanın dökümhane bölümündeki patlamada Recep Gezici ile birlikte 1 işçi yaralandı.
Yaralılardan durumu ağır olan Gezici, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, diğer işçi ise Akyazı Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedaviye alındı.
Vücudunda üçüncü derece yanıklar bulunan 3 çocuk babası Recep Gezici, doktorların tüm müdahalesine rağmen 6 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
(DHA)Dayanışmaya çağrı!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et