İhraç edilen teğmen Ebru Eroğlu’nun babası 'küçülme' gerekçesiyle işten çıkarıldı
TSK'den ihraç edilen teğmen Ebru Eroğlu’nun babası Cemil Eroğlu'nun "küçülme" gerekçesiyle işten çıkarılması, konuya ilişkin YouTube yayınından hemen sonra gerçekleşmesi nedeniyle dikkat çekti.
Fotoğraf: ANKA
Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulu Mezuniyet Töreni'nde "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diyerek kılıç çattıkları gerekçesiyle Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ihraç edilen teğmenler arasında yer alan Ebru Eroğlu’nun babası Cemil Eroğlu işten çıkarıldı.
Sözcü TV’nin haberine göre, karara gerekçe olarak "küçülme" gösterildi.
Ebru Eroğlu, geçtiğimiz günlerde Onlar TV YouTube kanalında Barış Terkoğlu’nun konuğu olmuş ve süreçle ilgili, "Ailelerimiz hep bizim yanımızda oldu. Bizimle gurur duydu" ifadelerini kullanmıştı. İşten çıkarma kararının bu yayından hemen sonra gelmesi kamuoyunda soru işaretleri yarattı.
(Haber Merkezi)Evrensel'e Abone Ol
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et