19.10.2026 23:33 / Güncelleme: 23:42

Tüm İstanbullulara davet: Halk TV önünde dayanışma mitingi çağrısı

Yeni Parti, kayyım atanan Halk TV önünde çarşamba günü, 19.30'da dayanışma mitingi düzenleyeceklerini açıkladı. Yeni Parti Sözcüsü Zeynel Emre, parti ayrımı gözetmeksizin tüm İstanbulluları davet etti.

Tüm İstanbullulara davet: Halk TV önünde dayanışma mitingi çağrısı

MA

Yeni Parti Sözcüsü Zeynel Emre "MYK’da aldığımız karar gereğince çarşamba günü, 19.30’da tüm İstanbulluları, Halk TV önüne bekliyoruz. Orada Halk TV ile dayanışma mitingi yapacağız" dedi.

MYK toplantısının ardından konuşan Emre şunları söyledi: "Şimdi siyasete atadıkları butlanlarla, medyaya atadıkları kayyımlarla ülkeyi karanlığa mahkum etmek isteyen bir iktidar var. Ama bu çaba boş. Halk TV halkın, biz Halk TV'yi yalnız bırakmayacağız, Halk TV ile dayanışmamızı sürdüreceğiz. Bugün bir çağrıyı buradan yapmak isterim: Öncelikle YouTube'da ilk etapta 2 milyon civarında takipçisi olan Halk TV'nin umarım milletimizin büyük dayanışması, bizim çağrımız, yapılacak kampanyalarla on milyonları bulabilmesidir. Bizler de oralarda tıpkı kanallara konuk olduğumuz gibi Genel Başkanımız, bizler, yönetici arkadaşlarımız oralara konuk olmaya devam edecektir. MYK’da aldığımız karar gereğince çarşamba günü, 19.30’da tüm İstanbulluları, Halk TV önüne bekliyoruz. Orada Halk TV ile dayanışma mitingi yapacağız. Genel Başkanımız diğer siyasi partilerin genel başkanlarıyla da bu konuyu istişare edecek. Bu, Yeni Parti’nin meselesi değildir. Halk TV herkesin sesini duyurduğu, tüm muhalif siyasetçilerin, genel başkanların sesini duyurduğu mecradır. Bugüne kadar hep onlar bizim yanımızda oldu ve bugün de biz onların yanında, Halk TV ve çalışanların, yöneticilerin yanında olacağız, dayanışmamızı göstereceğiz. Ben tüm İstanbulluları parti ayrımı gözetmeksizin Türkiye'deki demokrasiye, basın özgürlüğüne, ifade özgürlüğüne, medya özgürlüğüne katkı sunmak amacıyla çarşamba günü yapılacak mitinge davet ediyorum.”

(Haber Merkezi)

Dayanışmaya çağrı!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
19.10.2026 21:00

Ahmet Özer'den Esenyurt'taki kayyım değişikliğine tepki: Çözüm, halkın iradesini yeniden hakim kılmaktır

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, yerine kayyım olarak görevlendirilen Vali Yardımcısı Can Aksoy'un görevden alınmasına ilişkin, "Esenyurt’un ihtiyacı yeni bir kayyım değil, seçilmiş belediye başkanının görevine iade edilmesidir" dedi.

Ahmet Özer'den Esenyurt'taki kayyım değişikliğine tepki: Çözüm, halkın iradesini yeniden hakim kılmaktır
19.10.2026 15:19 / Güncelleme: 15:55

'TSS işçilerinin geçmiş çalışma süreleri dikkate alınsın'

Nakliyat-İş, TSS işçilerinin taşeronluk sürelerinin kıdem ve izin hesabına katılmasını, sendikal baskıların son bulmasını ve insanca ücret talep etti.

"TSS işçilerinin geçmiş çalışma süreleri dikkate alınsın"
Fotoğraf: Barış Salık/Evrensel

İçerik yükleniyor...

(İşçi Sendika Servisi)
19.10.2026 16:34

Irkçı Le Pen'den Türkiye'ye AB desteğini kesme çağrısı

Fransa'da ırkçı Ulusal Birlik Partisi lideri Marine Le Pen, Avrupa Birliği'nin Türkiye'ye sağladığı mali desteğin, üyelik öncesi politikaların ve kalkınma programlarının sona erdirilmesini istedi.

Irkçı Le Pen'den Türkiye'ye AB desteğini kesme çağrısı

Fotoğraf: ANKA

19.10.2026 13:06

'İmdat polis yok mu' diye yardım istedi: Çıktığı otel tabelasından düşen kadın yaralandı

İstanbul’da pencereden çıktığı otel tabelası üzerinde “İmdat polis yok mu” diye bağıran Deniz Ece Y. (29), düşerek yaralandı.

“İmdat polis yok mu” diye yardım istedi: Çıktığı otel tabelasından düşen kadın yaralandı
19.10.2026 17:35

Yeni Partili Emir'den Ekonomi Koordinasyon Kurulu fotoğrafına tepki: Bu fotoğrafın faturasını ödeyen millet

Yeni Parti Grup Başkanvekili Murat Emir, Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısının katılımcılarını eleştirerek, “Soygunu seyredenle 'kandırıldım' diyenin hâlâ aynı masada görevde olduğu bu düzende; bu fotoğrafın faturasını ödeyen millet" dedi.

Yeni Partili Emir'den Ekonomi Koordinasyon Kurulu fotoğrafına tepki: Bu fotoğrafın faturasını ödeyen millet

Fotoğraf: ANKA

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!