E.S'yi evini kundaklayarak öldürmüştü: Sorgusunda kıskançlık bahanesine sığındı
İzmir'de evinde çıkan yangında ağır yaralanan E.S, bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti. Evi kundakladığı için tutuklanan Abdullah Karabina, ifadesinde E.S'nin başka kişilerle görüştüğünü öne sürerek kıskançlığı gerekçe gösterdi.
Fotoğraf: DHA
İzmir - Seferihisar ilçesinde evinde çıkan yangında yaralanan E.S. (51), 1 hafta sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Evi ateşe verdiği için gözaltına alınıp tutuklanan Abdullah Karabina (45) ifadesinde, E.S'nin başka kişilerle görüştüğünü iddia ederek kıskançlık bahanesine sığındı.
DHA'da yer alan habere göre kadın cinayeti, 6 Ekim günü Hıdırlık Mahallesi 59 Sokak'ta meydana geldi. E.S. adlı kadın, evinde çıkan yangında ağır yaralandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle evden çıkarılan E.S. ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan E.S, bir hafta sonra yaşamını yitirdi. E.S'nin ayrıldığı erkek, Gümüldür İtfaiyesi personeli Abdullah Karabina gözaltına alındı. Evi kundaklayan Karabina, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Sorgusunda E.S'nin başka kişilerle görüştüğünü ileri süren Abdullah Karabina, "kıskançlık" gerekçesiyle tartıştıklarını iddia etti.
(Haber Merkezi)Evrensel'e Abone Ol
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et