13.10.2026 10:21 / Güncelleme: 11:00

İzmit'te boşanma aşamasında olduğu erkek tarafından fırında bıçaklandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde arkadaşlarıyla simit fırınında oturan bir kadın, boşanma aşamasında olduğu erkek tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

İzmit'te boşanma aşamasında olduğu erkek tarafından fırında bıçaklandı

Fotoğraf: Eylem Nazlıer/Evrensel

Kocaeli - İzmit'te bir kadın boşanma aşamasında olduğu erkek tarafından simit fırınında bıçaklanarak, ağır yaralandı.

Dün akşam saatlerinde Hürriyet Caddesi'ndeki bir simit fırınında meydana gelen olayda arkadaşlarıyla birlikte işletmede oturan kadının, boşanma aşamasında olduğu erkekle telefonda tartıştığı öne sürüldü. Bu sırada işletmeye gelen erkek, yanındaki bıçakla kadını bacak, omuz ve karın bölgesinden yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kocaeli Şehir Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan kadının durumunun ciddi olduğu belirtildi. 

Şüpheli ise olayın ardından yaya olarak kaçtı. Şüpheli, polisin çalışması sonucu İzmit Sabri Yalım Parkı'nda yakalandı. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

(DHA)

Evrensel seninle güçlü!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
13.10.2026 06:46

Meteoroloji'den çifte uyarı: Güneydoğu'yu toz, Marmara ve Ege'yi sağanak vuracak

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre birçok bölgede sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış görülecek. Marmara ve Ege'nin batısı ile Urfa'da kuvvetli yağış beklenirken toz taşınımı nedeniyle Güneydoğu'da hava kalitesi düşecek.

Meteoroloji'den çifte uyarı: Güneydoğu'yu toz, Marmara ve Ege'yi sağanak vuracak

Fotoğraf: Cem Genco/AA

13.10.2026 00:28 / Güncelleme: 00:51

Her 10 yerli türden 4’ü yok oluşun eşiğinde

İklim değişikliği, kuraklık, kirlilik, baraj yapıları ve akarsu müdahaleleri canlıları yok olmanın eşiğine getiriyor. Yerli tatlı su balık türlerinin durumuna dair yapılan bir araştırmaya göre 359 yerli türün yüzde 39’u yok oluş tehdidi altında.

Her 10 yerli türden 4’ü yok oluşun eşiğinde
13.10.2026 10:10

AYM'den 'ekonomik kriz' protestosunda gözaltına alınan avukatın başvurusunda ihlali kararı

AYM, ekonomik kriz protestosunda gözaltına alınan avukat İlayda Kocabaş Güner'in polisler hakkındaki şikayetine takipsizlik kararı verilmesi nedeniyle yaptığı başvuruda sadece tutanaklarının esas alınması nedeniyle ihlal kararı verdi.

AYM'den "ekonomik kriz" protestosunda gözaltına alınan avukatın başvurusunda ihlali kararı
13.10.2026 09:35 / Güncelleme: 10:00

Şair Ahmet Telli'nin Selçuk Kozağaçlı'ya yazdığı mektup ölümünden sonra ulaştı

Şair Ahmet Telli’nin cezaevindeki Selçuk Kozağaçlı’ya yazdığı son mektup vefatından sonra ulaştı. Kozağaçlı, mektuba "Divan’ın elimde, serüveni bitmedi; dövüştükçe bizimle birlikte çoğalarak yaşayacak. Biz kazanacağız!" sözleriyle yanıt verdi.

Şair Ahmet Telli'nin Selçuk Kozağaçlı'ya yazdığı mektup ölümünden sonra ulaştı
13.10.2026 09:03

İsrail'de anket: Muhalefet bloku, Netanyahu liderliğindeki iktidar koalisyonunun önünde

İsrail'de 27 Ekim'deki genel seçimlere iki hafta kala yayımlanan son kamuoyu araştırmasına göre, Başbakan Benyamin Netanyahu karşıtı muhalefet bloku 120 sandalyeli Meclis'te 67 sandalyeye ulaşarak iktidar koalisyonunun açık farkla önünde yer aldı.

İsrail'de anket: Muhalefet bloku, Netanyahu liderliğindeki iktidar koalisyonunun önünde

Fotoğraf: Rakoon/Wikimedia Commons CC0

13.10.2026 00:29

Trump'ın en büyük bağışçısı bir kez daha Elon Musk

Elon Musk, 3 Kasım'da gerçekleşecek ara seçimler için en az 276 milyon dolar harcayarak Cumhuriyetçi Parti’nin en büyük bağışçısı oldu.

Trump'ın en büyük bağışçısı bir kez daha Elon Musk

Fotoğraf: Beyaz Saray

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!