03.10.2026 00:11

İzmir'de 23 bin 40 şişe sahte içki ele geçirildi

İzmir'de, polis tarafından düzenlenen operasyonda 23 bin 40 şişe kaçak içki ele geçirildi; 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

İzmir'de 23 bin 40 şişe sahte içki ele geçirildi

Fotoğraf: DHA

İzmir – Buca ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 23 bin 40 şişe sahte içki ele geçirildi, 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte sahte içki ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik olarak çalışma başlattı. Ekiplerce Buca ilçesinde belirlenen depoya düzenlenen operasyonda yapılan aramada; piyasa değeri yaklaşık 3 milyon 800 bin TL olan 23 bin 40 şişe sahte içkinin yanı sıra 23 bin 323 adet bandrol ve 46 bin 490 adet etiket ele geçirildi.

Gözaltına alınan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

(DHA)

Evrensel seninle güçlü!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
02.10.2026 23:15 / Güncelleme: 03.10.2026 00:07

EuroLeague'de üçüncü hafta: Beşiktaş, Barcelona'ya evinde kaybetti

Erkekler EuroLeague'de üçüncü hafta maçında Beşiktaş, Barcelona'ya 95-82 kaybetti. Beşiktaş Başantrenörü Dusan Alimpijevic, "10 yeni oyuncu olunca bir şeyleri oturtmak için zamana ihtiyacınız oluyor" dedi.

EuroLeague'de üçüncü hafta: Beşiktaş, Barcelona'ya evinde kaybetti

Arife Karakum/AA

02.10.2026 21:52

Vakıflar Genel Müdürlüğü, 1970'ten beri İBB'nin kullandığı Saraçhane binası için başvuruda bulundu

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Saraçhane’deki ana hizmet binasının kendi adına tescil edilmesi için başvuruda bulundu.

Vakıflar Genel Müdürlüğü, 1970'ten beri İBB'nin kullandığı Saraçhane binası için başvuruda bulundu

Fotoğraf: İBB

02.10.2026 14:36

Köy hayatını tuvale taşıyor: Ayşe Poyraz Yeniköy’de ilk resim sergisini açtı

Foça’nın Yeniköy Mahallesi’nde yaşayan ressam Ayşe Poyraz, köydeki ilk sergisini Yörük Evi’nde açtı. Doğayı gözlemleyerek resimlerine taşıyan Poyraz, köylü kadınlarla bir sonraki sergiyi birlikte açabileceklerini söyledi.

Köy hayatını tuvale taşıyor: Ayşe Poyraz Yeniköy’de ilk resim sergisini açtı

Fotoğraf: Ramis Sağlam/Evrensel

02.10.2026 14:46

Altın Koza’da Perçin ve Özpetek’e Onur Ödülü: 'Bu ödülü onuruyla yaşayanlara adıyorum'

33. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında düzenlenen törende Onur Ödülleri oyuncu Vahide Perçin ile yönetmen Ferzan Özpetek’e verildi. Perçin ödülünü emekçi sanatçılara ve “onuruyla yaşayanlara”, Özpetek ise kadınlara adadı.

Altın Koza’da Perçin ve Özpetek’e Onur Ödülü: “Bu ödülü onuruyla yaşayanlara adıyorum”

Fotoğraf: Ahmed Ziya Aydın/Evrensel

02.10.2026 13:32 / Güncelleme: 13:51

Özlem Gültekin’in ölümüne ilişkin 5 kişi gözaltına alındı

İzmir’de yüksek doz propofol nedeniyle yaşamını yitirdiği belirlenen Özlem Gültekin’in ölümüne ilişkin soruşturmada, anestezi maddesini temin ettikleri iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı.

Özlem Gültekin’in ölümüne ilişkin 5 kişi gözaltına alındı

Fotoğraf: Özlem Gültekin'in kişisel arşivi

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!