Mersin’de temizlik malzemesi üretim tesisinde yangın: Alevler 2,5 saatlik müdahaleyle söndürüldü
Mersin’in Akdeniz ilçesindeki temizlik malzemesi üretim tesisinde çıkan yangın, ekiplerin 2,5 saatlik çalışmasının ardından söndürüldü. Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.
Fotoğraf: DHA
Mersin — Mersin’in Akdeniz ilçesinde temizlik malzemesi üretimi yapılan tesiste çıkan yangın, ekiplerin 2,5 saatlik çalışmasının ardından söndürüldü.
Çay Mahallesi’ndeki tesiste saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri görenlerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.
Ekipler, tazyikli ve köpüklü suyla yangına müdahale ederken alevlerin çevredeki diğer tesislere sıçramaması için çalışma yürüttü.
Yaklaşık 2,5 saat süren müdahalenin ardından yangın söndürüldü.
Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
(DHA)Evrensel'e Abone Ol
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et