İstanbul Valiliğinden Marmara için fırtına uyarısı
İstanbul Valiliği, Marmara’da bugün akşam saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 50-75 kilometre/saat hızla fırtına beklendiğini duyurdu. Fırtınanın pazar sabahı etkisini kaybetmesi bekleniyor.
İstanbul Valiliği, Marmara Bölgesi için fırtına uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün değerlendirmelerine göre, rüzgârın bugün (26 Eylül) akşam saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde, saatte 50-75 kilometre hızla fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.
Pazar sabahı etkisini kaybetmesi bekleniyor
Valilik açıklamasında, fırtınanın pazar sabahı saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesinin beklendiği belirtildi.
Açıklamada, fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar başta olmak üzere yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
(Haber Merkezi)Dayanışmaya çağrı!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et