Manisa'daki okul saldırısına ilişkin gözaltına alınan 10 kişi adliyeye sevk edildi
Turgutlu’da İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yakınında 11 öğrencinin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan, 4’ü çocuk 10 kişi adliyeye sevk edildi.
Fotoğraf: DHA
Manisa — Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yakınında 11 öğrencinin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 10 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğünde gözaltında bulunan 4'ü adli süreçteki çocuk olmak üzere 10 şüphelinin işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye gönderildi.
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 22 Eylül'de İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yakınındaki silahlı saldırıda 11 öğrenci yaralanmış, saldırıyı gerçekleştiren 15 yaşındaki H.O. dahil 10 şüpheli gözaltına alınmıştı.
Öte yandan yaralılardan 8'i taburcu edilirken, 3'ünün ise tedavisi ise devam ediyor.
(AA)Evrensel seninle güçlü!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et