22.09.2026 13:00

Akülü aracıyla balon satarak geçimini sağlayan genç hayatını kaybetti

Ankara’nın Sincan ilçesinde akülü aracıyla balon satarak geçimini sağlayan 27 yaşındaki bedensel engelli Fırat Tura, bir otomobilin çarpması sonucu köprüden düşerek hayatını kaybetti.

Akülü aracıyla balon satarak geçimini sağlayan genç hayatını kaybetti

Fotoğraf: İSİG Meclisi

 

Ankara'nın Sincan ilçesinde akülü aracıyla balon satarak geçimini sağlayan bedensel engelli Fırat Tura, bir otomobilin çarpması sonucu köprüden düşerek hayatını kaybetti.

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği (İSİG) Meclisinin aktardığına göre 27 yaşındaki Tura, Sincan'da akülü aracıyla balon satarken bir otomobilin çarpması sonucu köprüden aşağı düştü.

Tura, olay yerinde hayatını kaybetti. Çorum'un Bayat ilçesine bağlı Yoncalı köyünden olan Tura'nın Ankara'da yaşadığı öğrenildi.

(İşçi Sendika Servisi)

Evrensel seninle güçlü!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
22.09.2026 07:58 / Güncelleme: 08:19

Fon krizinin gölgesinde AKP'den SPK açıklaması: Görev ve yetkileri hatırlatıldı, sorumluluk Kurula havale edildi

Milyonlarca liralık fon vurgunu ve usulsüzlük soruşturmaları sürerken AKP'den SPK'nin denetim ve yaptırım yetkilerini sıralayan bir paylaşım geldi.

Fon krizinin gölgesinde AKP'den SPK açıklaması: Görev ve yetkileri hatırlatıldı, sorumluluk Kurula havale edildi

Fotoğraf: ANKA

22.09.2026 11:26 / Güncelleme: 11:43

ABD, Grönland'daki askeri varlığını artırıyor: Soğuk Savaş dönemine ait üs yeniden açılacak

ABD, Danimarka ve Grönland ile yapılacak yeni anlaşmayla adadaki askeri varlığını genişleterek Soğuk Savaş’tan kalma bir üste yeniden konuşlanmaya hazırlanıyor. İmzaların BM Genel Kurulu'nda atılması bekleniyor.

ABD, Grönland'daki askeri varlığını artırıyor: Soğuk Savaş dönemine ait üs yeniden açılacak

Fotoğraf: AA

22.09.2026 12:00

Yemen: Husiler, stratejik dağlık bölgelere doğru ilerliyor

Yemen’in büyük bölümünü yöneten Husiler (Ensarullah hareketi) Yemen’de stratejik yüksek noktaları Suudi destekli güçlerden almak için harekete geçti. Hareketin hedefinde Kahbub Dağları var.

Yemen: Husiler, stratejik dağlık bölgelere doğru ilerliyor

Fotoğraf: Husiler

22.09.2026 01:16

Irak Petrol Bakanı Hudayr: 'Hürmüz Boğazı'ndan çıkan tankerlerin çoğu Irak petrolü taşıyor'

Irak Petrol Bakanı Basim Hudayr, Hürmüz Boğazı’ndan çıkan tankerlerin büyük bölümünün Irak petrolü taşıdığını belirtti.

Irak Petrol Bakanı Hudayr: "Hürmüz Boğazı'ndan çıkan tankerlerin çoğu Irak petrolü taşıyor"

Fotoğraf: DHA

22.09.2026 12:00

Serhat Eren, İlayda Alkaş cinayetini Meclis’e taşıdı: Kadına yönelik şiddet sistematik hak ihlaline dönüştü

Diyarbakır’da 2025 yılında şiddete maruz kaldıktan sonra katledilen İlayda Alkaş’ın ölümünü Meclis gündemine taşıyan DEM Partili Serhat Eren, kadınların şiddetten korunacağı mekanizmaların yetersizliğine dikkat çekti.

Serhat Eren, İlayda Alkaş cinayetini Meclis’e taşıdı: Kadına yönelik şiddet sistematik hak ihlaline dönüştü İlayda Alkaş | Fotoğraf: DHA

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!