19.09.2026 17:00

İnşaatın 4’üncü katından düşen işçi hayatını kaybetti

Batman'da çalıştığı inşaatın 4'üncü katından düşen kalıp ustası tedavi gördüğü hastanede 3 günün ardından hayatını kaybetti.

İnşaatın 4’üncü katından düşen işçi hayatını kaybetti

Batman'da bir inşaatın 4’üncü katından düşerek ağır yaralanan işçi Recai Terece (47), tedavi gördüğü hastanede 3 gün sonra hayatını kaybetti.

Olay, 17 Eylül’de Bayındırlık Mahallesi’nde yapımı devam eden bir binada meydana geldi. İnşaatın 4’üncü katında çalışan kalıp ustası Recai Terece, henüz bilinmeyen bir nedenle dengesini kaybederek düştü. Ağır yaralanan Terece, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Soruşturma sürüyor

Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Terece, bugün doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Terece’nin cenazesi otopsi için hastane morguna götürüldü.Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

(DHA)

Evrensel 31 yaşında!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
19.09.2026 10:47 / Güncelleme: 13:54

Amedspor-Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig’in 6. haftasında Amed Sportif Faaliyetler, sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Son dört resmi maçını kazanan siyah-beyazlılar, milli ara öncesi Diyarbakır'dan 3 puanla dönmek istiyor.

Amedspor-Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Fotoğraf: Diyarbakır stadı

19.09.2026 16:24

Borsa soruşturmasında yeni dalga: İki üst düzey yöneticiye gözaltı kararı

Sermaye piyasasındaki şüpheli işlemlere yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında Pusula Portföy yöneticilerinden Serdar Turhan ile Tera Grubu yöneticisi Alper Öztürk hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Borsa soruşturmasında yeni dalga: İki üst düzey yöneticiye gözaltı kararı Alper Öztürk (solda) ve Serdar Turhan 
19.09.2026 14:30

İki Beşiktaşlı ile bir Amedsporlu bir araya geldiğinde ne konuşur?

Gazeteci Vecdi Erbay pazar günü oynanacak Amedspor-Beşiktaş maçı öncesinde İstanbul’da iki Beşiktaş taraftarı ile buluşmasını Güneydoğu Ekspres gazetesi için yazdı.

İki Beşiktaşlı ile bir Amedsporlu bir araya geldiğinde ne konuşur?
19.09.2026 07:40 / Güncelleme: 10:12

Avrupa Konseyi'nden Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için 'derhal tahliye' çağrısı

Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi, AİHM'in Selahattin Demirtaş kararının uygulanmasının denetlenmesi kapsamında yaptığı 1569'uncu toplantısında, Türkiye'ye Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın “derhal serbest bırakılmasını” sağlama çağrısını yineledi.

Avrupa Konseyi'nden Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için 'derhal tahliye' çağrısı

Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!