Selçuk Mızraklı, Sadiye Demirtaş'ı ziyaret etti
Tahliye olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eski Eş Başkanı Selçuk Mızraklı, Selahattin Demirtaş'ın annesi Sadiye Demirtaş'ı ziyaret etti.
Fotoğraf: MA
Diyarbakır - Tahliye olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eski Eş Başkanı Selçuk Mızraklı, gün boyu yaptığı mezarlık ziyaretlerinin ardından, Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın annesi Sadiye Demirtaş’ı ziyaret etti.
Mızraklı, sabah saatlerinde mezarını da ziyaret ettiği Tahir Demirtaş için eşine baş sağlığı dileğinde bulundu.
Sadiye Demirtaş, “Onu (Selahattin Demirtaş) niye getirmedin?” derken, Mızraklı, “O günleri de göreceğiz” diyerek, sarıldı.
(MA)Evrensel'e Abone Ol
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et