Kağıthane’de şüpheli ölüm: Rezidansın 14’üncü katından düşen kadın yaşamını yitirdi
Kağıthane'de bir rezidansın 14'üncü katından düşerek yaşamını yitiren 26 yaşındaki üniversite öğrencisi Nisa Nur Oğul'un, kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak.
Fotoğraf: DHA
Kağıthane’de bir rezidansın 14’üncü katındaki dairenin balkonundan düşen 26 yaşındaki üniversite öğrencisi Nisa Nur Oğul, yaşamını yitirdi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, 14’üncü kattaki 122 numaralı dairenin kapısında anahtar bulundu. Oğul’un daireyi konaklama uygulaması üzerinden kiraladığı ve akşam saatlerinde rezidansa geldiği belirlendi. Oğul’un düştüğü anlar güvenlik kamerasına yansırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Olay, dün saat 05.00 sıralarında Yahya Kemal Mahallesi’nde bulunan bir rezidansta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne rezidansta yüksekten düşme olayı meydana geldiği yönünde ihbar yapıldı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri incelemelerinde binanın arka bölümündeki avluda hareketsiz halde yatan kadının yaşamını yitirdiği belirlendi.
İncelemeler sonucu kimliği tespit edildi
Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ölen kadının kimliğinin belirlenmesi için rezidansta çalışma başlattı. Ekipler, 14’üncü kattaki 122 numaralı dairenin kapısında anahtar buldu. Dairede bulunan kimlik kartları ve kişisel eşyalar üzerinde yapılan incelemede, yaşamını yitiren kişinin üniversite öğrencisi Nisa Nur Oğul olduğu tespit edildi. Polis ekipleri Oğul’un daireyi konaklama uygulaması üzerinden kiraladığını da belirledi. Akşam saatlerinde rezidansa geldiği öğrenilen Oğul'un saat 05.00 sıralarında 14’üncü kattaki dairenin balkonundan binanın arka bölümündeki avluya düştüğü belirlendi.
Güvenlik kamerasına yansıyanlar
Nisa Nur Oğul’un düştüğü anlar ve sonrasında yaşanan panik güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Oğul’un düşmesinin ardından iki erkeğin avluya geldiği, Oğul’un durumunu kontrol ettiği, yaşadıkları panik, daha sonra da ekiplerinin olay yerine geldiği anlar görülüyor.
Kesin ölüm nedeni araştırılacak
Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı, rezidansın avlusunda inceleme yaptı. Çalışmaların ardından Oğul’un cansız bedeni cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Nisa Nur Oğul’un kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(DHA)Evrensel 31 yaşında!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et