Gülistan Doku soruşturmasında yeni gelişme: Gözaltına alınan 3 şüpheli adliyede
Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Gülistan Doku soruşturmasında gözaltına alınan 10 kişiden 3’ünün sorgusu tamamlanarak adliyeye sevk işlemleri yapıldı; 7 şüphelinin işlemleri sürüyor.
Fotoğraf: ANKA
Gülistan Doku'nun kaybolmasına ilişkin soruşturmanın beşinci dalga operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden 3’ü kolluk kuvvetlerindeki sorgularının ardından Erzurum Adliyesi’ne sevk edildi.
Tunceli'de 5 Ocak 2020'den bu yana haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'ya ilişkin Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 29 Ağustos Cumartesi düzenlenen beşinci dalga operasyonda 10 şüpheli gözaltına alınmıştı.
Emniyet ve jandarmadaki sorgusu tamamlanan 3 şüpheli Erzurum Adliyesi’ne sevk edilirken diğer 7 şüphelinin emniyet ve jandarmadaki işlemleri sürüyor.
Üniversite öğrencisi P.B. gözaltına alınmıştı
Son operasyonda, Temmuz 2017 ile Temmuz 2019 arasında Tunceli İl Jandarma Komutan Vekilliği ve İl Jandarma Alay Komutan Yardımcılığı görevlerinde bulunan A.K. ile eşi B.H.K; polis dalgıçları A.K, G.G. ve V.İ, soruşturma kapsamında daha önce tutuklanan güvenlik korucusu Fatih Ö'nün çocukları D.Ö, S.Ö. ve N.M.Ö, eşi S.Ö. ve genç kız kaybolduğu dönemde üniversite öğrencisi olan P.B. gözaltına alınmıştı.
(Haber Merkezi)Evrensel 31 yaşında!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et