25.08.2026 01:20

Ula Belediye Başkanı Caner ve 9 meclis üyesi Yeni Parti'ye geçti

Ula Belediye Başkanı Mehmet Caner, 9 belediye meclis üyesiyle birlikte CHP'den istifa ederek siyasi hayatına Yeni Parti'de devam edeceğini açıkladı.

Ula Belediye Başkanı Caner ve 9 meclis üyesi Yeni Parti'ye geçti

Fotoğraf: ANKA

Muğla - Ula Belediye Başkanı Mehmet Caner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla CHP’den istifa ettiğini duyurdu.

Caner, açıklamasında yıllardır CHP’nin çeşitli kademelerinde görev aldığını belirterek, kendisi ve belediye meclis üyelerinin partiden istifa ettiğini ifade etti.

Siyasi hayatına Genel Başkan Özgür Özel’in liderliğinde YENİ Parti’de devam etme kararı aldıklarını belirten Caner, kararın ülkenin geleceğine, milletin umuduna ve daha adil, özgür ve yaşanabilir bir Türkiye idealine olan inançlarının sonucu olduğunu kaydetti.

Caner, açıklamasında bugüne kadar birlikte yol yürüdükleri partililere teşekkür ederek, “Yeni bir başlangıç için sizlerle omuz omuza yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

9 meclis üyesiyle birlikte geçti

Caner, kendisiyle birlikte Ula Belediye Meclisi’nde görev yapan 9 üyenin de Yeni Parti’ye geçme kararı aldığını açıkladı.

Caner, paylaşımında, “Ülkemiz için daha aydınlık yarınlar hedefiyle, tarihin doğru tarafında, halkımızla birlikte yürüyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

(ANKA)

Dayanışmaya çağrı!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
24.08.2026 20:22

İsrail ordusu, Gazze'de su arıtma tesisine saldırarak çok sayıda Filistinliyi tahliye etmeye zorladı

İsrail savaş uçaklarının, Gazze kentinin kuzeybatısındaki bir su arıtma tesisini bombaladığı, kentin batısındaki Şati Mülteci Kampı'nda çok sayıda Filistinli'ye evlerini boşaltmaları konusunda uyarıda bulunduğu bildirildi.

İsrail ordusu, Gazze'de su arıtma tesisine saldırarak çok sayıda Filistinliyi tahliye etmeye zorladı

Fotoğraf: AA

24.08.2026 19:54

Tarım arazisindeki yangına müdahale ederken hayatını kaybetti

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde ağaçlık alanların bulunduğu tarım arazisinde çıkan yangına müdahale etmeye çalışırken fenalaşan Hasan Durgun hayatını kaybetti.

Tarım arazisindeki yangına müdahale ederken hayatını kaybetti

Fotoğraf: DHA

24.08.2026 14:41

Merkez Repo işlemlerine yeniden başladı: Faiz fiilen yüzde 37’ye dönmüş oldu

TCMB'nin haftalık repo ihalelerine yeniden başlaması piyasalarda "fiili faiz indirimi" etkisi yarattı. Fonlama maliyetinin yüzde 40'tan yüzde 37'ye gerilemesiyle erken gevşemenin enflasyon riski doğurabileceği belirtildi.

Merkez Repo işlemlerine yeniden başladı: Faiz fiilen yüzde 37’ye dönmüş oldu

Fotoğraf: Ibrahim Rifath/Unsplash

24.08.2026 18:59 / Güncelleme: 19:04

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gappi ifadeye çağrıldı: 'Meslektaşlarımızın yanında durmaya devam edeceğiz'

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, “Gazeteciler kimsenin emir eri değildir” başlıklı açıklaması nedeniyle “iftira” ve “halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” suçlamalarıyla ifadeye çağrıldı.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gappi ifadeye çağrıldı: "Meslektaşlarımızın yanında durmaya devam edeceğiz"

Fotoğraf: ANKA

24.08.2026 13:39 / Güncelleme: 14:43

Zonguldak’ta resen atama mağduriyeti yeniden gündemde: 'Tek ilçe grubu' ısrarı tepki çekiyor

Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi İsmet Akyol, Zonguldak’ta tüm ilçelerin 'tek ilçe grubu' sayılması nedeniyle norm kadro fazlası öğretmenlerin mağdur olduğunu belirtti. Akyol, yeni mağduriyetler yaşanmaması için ilin 3 gruba ayrılmasını istedi.

Zonguldak’ta resen atama mağduriyeti yeniden gündemde: 'Tek ilçe grubu' ısrarı tepki çekiyor

Fotoğraf: Valentin Ivantsov/Pexels

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!