Bartın-Zonguldak yolunda yolcu minibüsü kazası: Otomobille çarpışıp şarampole devrildi, 11 kişi yaralandı
Bartın-Zonguldak yolunda yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu iki araç da şarampole devrildi. Kazada 11 kişi yaralandı.
Fotoğraf: DHA
Bartın'da yolcu minibüsü ile otomobilin çarpıştığı kazanın ardından iki araç da şarampole devrildi, 11 kişi yaralandı.
DHA'da yer alan habere göre kaza, saat 21.00 sularında Bartın-Zonguldak yolu Akmanlar mevkisinde meydana geldi. Zonguldak’tan Bartın’a gelen İbrahim Uzun (58) yönetimindeki yolcu minibüsü, Akmanlar mevkisinde ana yola çıkmak isteyen Hatice Tabakoğlu yönetimindeki otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs ve otomobil şarampole devrildi. Otomobil sürücüsü Hatice Tabakoğlu ve yanındaki Aydan Tabakoğlu ile minibüste bulunan 9 kişi, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından araçlardan çıkarıldı. Yaralılar, ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hastanede tedavileri sürerken, kaza yerinde önlem alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
(Haber Merkezi)Evrensel'e Abone Ol
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et