Yeni Parti'li Rızvanoğlu'ndan tutuklu Sinem Dedetaş ve komedyen Deniz Göktaş’a ziyaret
Yeni Parti İstanbul Milletvekili Evrim Rızvanoğlu, Tekirdağ Karatepe Ceza İnfaz Kurumu'nda Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ı ve komedyen Deniz Göktaş'ı ziyaret etti.
Fotoğraf: ANKA
Yeni Parti İstanbul Milletvekili Evrim Rızvanoğlu, tutuklu Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ı ve komedyen Deniz Göktaş’ı ziyaret etti.
Yeni Parti İstanbul Milletvekili Evrim Rızvanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Bugün Tekirdağ Karatepe Ceza İnfaz Kurumu’nda Üsküdar Belediye Başkanımız Sinem Dedetaş’ı ve genç komedyen kardeşimiz Deniz Göktaş’ı ziyaret ettim. Sinem Başkanımız genç, dinamik ve başarılı bir Belediye Başkanı. Üsküdarlıların iradesiyle seçildi, Üsküdar için yapacak daha çok işi varken bugün cezaevinde. Üsküdar’ın iradesi dört duvar arasına sığmaz. Sinem Başkanımızın yeri cezaevi değil, Üsküdar’dır; görevinin başıdır.
Deniz’e hepimizin merak ettiği gibi 'Moby Dick’i okudun mu?' diye sordum. Evet kitabın cezaevince incelemesi tamamlanmış ve gelmiş. Sinem Başkanımıza ve sevgili Deniz’e dayanışmamızı ilettim. Moralleri yüksek, selamları var. Her ikisinin de en kısa zamanda özgürlüklerine kavuşmalarını diliyorum."
(ANKA)Dayanışmaya çağrı!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et