Datça Belediye Başkanı Aytaç Kurt, Yeni Partiye katılıyor
Yatağan ve Dalaman Belediye Başkanları'nın ardından Datça Belediye Başkanı Aytaç Kurt da Yeni Parti'ye geçtiğini duyurdu. Aytaç Kurt'un 10 meclis üyesiyle birlikte Yeni Parti'ye katılımı 15 Ağustos günü düzenlenecek programla duyurulacak.
Fotoğraf: ANKA
Datça Belediye Başkanı Aytaç Kurt, beraberindeki 10 belediye meclis üyesiyle birlikte CHP'den istifa ederek Yeni Parti'ye geçeceğini açıkladı.
Geçtiğimiz günlerde Muğla’da Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay ve Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş Yeni Parti'ye katılmıştı. Bu isimlerin ardından Datça Belediye Başkanı Aytaç Kurt da CHP’den istifa ederek Yeni Parti’ye katılıyor.
Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Kurt, "Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, Cumhuriyetimizin temel değerlerine bağlılığımızdan, Datça'ya duyduğumuz sevgiden ve halkımıza karşı taşıdığımız sorumluluktan ödün vermeden yeni bir yolculuğa başlıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhuriyetin, demokrasinin, özgürlüğün, Datça'nın ve halkımızın yanında durmaya devam edeceğiz. Yeni bir dönem, yeni bir yolculuk… Ama aynı değerlerle, aynı sorumlulukla, aynı kararlılıkla ve aynı Datça sevdasıyla" ifadelerini kullandı.
Aytaç Kurt ve beraberindeki 10 meclis üyesinin Yeni Parti'ye katılımı, 15 Ağustos Cumartesi günü saat 11.30'da Datça Demokrasi Evi'nde düzenlenecek programla kamuoyuna duyurulacak.
Programa Yeni Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Gizem Özcan, Muğla İl Başkanı Nail Kızıl, Muğla Milletvekilleri Cumhur Uzun ve Süreyya Öneş Derici'nin de katılması bekleniyor.
(ANKA)Evrensel 31 yaşında!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et