01.08.2026 16:59

CHP Kars İl Başkanlığı'nın kapısını çilingirle açıp girildi

CHP Kars İl Başkanlığı'na atanan Baran Karahan, eski yönetimden anahtarları alamadığını öne sürerek il başkanlığı binasının kapısını çilingir yardımıyla açtırdı.

CHP Kars İl Başkanlığı'nın kapısını çilingirle açıp girildi

Fotoğraf: ANKA

CHP Kars İl Başkanı Baran Karahan, dün bu göreve getirilmesinin ardından eski yönetimden binanın anahtarlarını alamadığını öne sürerek çağırdıkları çilingir yardımıyla içeri girdi.

Karahan, yaptığı açıklamada, "Çilingir vasıtasıyla partimize giriş yapmış bulunuyoruz. Öncelikle anahtarı temin ederek binaya girmek istedik. Ancak anahtarın nerede ve kimde olduğunu bilmediklerini, bu nedenle teslim edemeyeceklerini söylediler. Sürecin daha fazla uzamaması adına kamera kayıtları eşliğinde çilingir yardımıyla parti binamıza girdik. Yaptığımız ilk incelemelerde binanın birçok noktasının küf tuttuğunu gördük. Detaylı bir temizlik yapacağız. Partimizi eskisinden daha hızlı şekilde büyüteceğiz" diye konuştu.

(ANKA)

Evrensel'e Abone Ol

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
01.08.2026 10:54 / Güncelleme: 14:22

Emekliye zam Resmi Gazete'de yayımlanmıştı: Maaş farkları ne zaman yatacak?

En düşük emekli aylığına yapılan zam Resmi Gazete'de yayımlanıp yürürlüğe girdi. SGK'nın açıklayacağı takvime göre emekli maaş farklarının bu ay yatması bekleniyor.

Emekliye zam Resmi Gazete'de yayımlanmıştı: Maaş farkları ne zaman yatacak?

DHA

01.08.2026 13:12

İsrailli Bakandan Filistinli kadın esire: 'Burası otel değil'

İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, hapishanede tuttuğu Filistinli kadın esirin kötü koşullara ilişkin şikayetleriyle alay etti.

İsrailli Bakandan Filistinli kadın esire: "Burası otel değil"
01.08.2026 14:26 / Güncelleme: 14:33

Hayvan katliamı yasasının ikinci yılı: Yaşam hakları savunucular Kadıköy’de buluşacak

Hayvanları katletmenin önünü açan yasanın ikinci yılanda Kadıköy’de düzenlenecek eyleme çağrı yapan yaşam savunucuları, “Hayvan yoldaşlarımızın haklarını ve özgürlük mücadelesini kazanacağız” mesajı verdi.

Hayvan katliamı yasasının ikinci yılı: Yaşam hakları savunucular Kadıköy’de buluşacak

Fotoğraf: MA

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!