20.07.2026 17:44

FIFA Dünya Sıralaması: A Milli Takım 27'nci sırada yer aldı

Türkiye A Milli Takım, FIFA tarafından açıklanan Temmuz ayı dünya sıralamasında 27’nci sırada yer aldı.

FIFA Dünya Sıralaması: A Milli Takım 27'nci sırada yer aldı

Fotoğraf: TFF

Türkiye, FIFA tarafından açıklanan temmuz ayı dünya sıralamasında 27’nci sırada yer aldı.

FIFA 2026 Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından FIFA, temmuz ayı dünya sıralamasını açıkladı. Dünya Kupası D Grubu'nda; 1 galibiyet, 2 mağlubiyetle turnuvaya grup aşamasında veda eden Türkiye, bin 582 puanla 27’nci sırada yer aldı.

Türkiye’nin UEFA Uluslar Ligi rakiplerinden Fransa, bin 948 puan toplayarak bu tabloda 3’üncü sıraya yerleşirken; Belçika bin 778 puanla 8’inci, İtalya ise bin 704 puanla 15’inci oldu.

FIFA tarafından yayınlanan listede; son dünya şampiyonu İspanya, bin 995 puanla 1’inci sırada yer aldı. 2024 Copa America Şampiyonu ve 2026 Dünya Kupası finalisti Arjantin ise bin 970 puanla 2’nci sırada yer buldu.

(DHA)

Evrensel 31 yaşında!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
20.07.2026 13:06 / Güncelleme: 13:45

SGK zam farkı takvimi netleşiyor: Hangi emekli ne kadar ek ödeme alacak?

En düşük emekli aylığının 23 bin 552 liraya yükseltilmesiyle SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine 3 bin 552 liralık fark doğarken, memur emeklilerine dönemine göre toplu ödeme yapılacak. Peki, ek ödemeler ne zaman yatacak? Kim, kaç para alacak?

SGK zam farkı takvimi netleşiyor: Hangi emekli ne kadar ek ödeme alacak?

Fotoğraf: Peggy_Marco/Pixabay

20.07.2026 13:46

Samsun'da batan tekne bulundu: İki kişi yaşamını yitirdi, kayıp Ekrem Dursin aranıyor

Samsun'un Çarşamba ilçesinde alabora olarak batan tekne 12 metre derinlikten çıkarılırken, hayatını kaybeden iki kişinin ardından kaybolan Ekrem Dursin'i arama çalışmaları devam ediyor.

Samsun'da batan tekne bulundu: İki kişi yaşamını yitirdi, kayıp Ekrem Dursin aranıyor

Fotoğraf: DHA

20.07.2026 09:49

Gözaltında işkence iddiasında doktora suç duyurusu: Alçılı ayağa 'Darp yoktur' raporu verildi

Cizre'de gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Mahir Can Ada'nın avukatı Yusuf Çakas, müvekkilinin vücudundaki darp izlerine rağmen "Darp ve cebir yoktur" raporu düzenleyen polisler ve doktor hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Gözaltında işkence iddiasında doktora suç duyurusu: Alçılı ayağa "Darp yoktur" raporu verildi

Fotoğraf: MA

20.07.2026 11:50 / Güncelleme: 12:13

DEM Parti İmralı heyeti Öcalan ile görüşmek için adaya gitti

DEM Parti İmralı heyeti, Abdullah Öcalan ile görüşmek için İmralı'ya gitti. Heyet Öcalan ile en son 24 Mayıs’ta görüşmüştü.

DEM Parti İmralı heyeti Öcalan ile görüşmek için adaya gitti

Fotoğraf: MA

20.07.2026 12:31 / Güncelleme: 14:04

Arıcılardan kovan başına 100 TL ücret alınması Meclis gündeminde: Üreticiye destek yerine yeni yük

EMEP'li Sevda Karaca, kovan başı 100 TL ücret alınmasını Meclise taşıdı. Maliyetler ve sahte bal sorunuyla ezilen arıcıya yeni yük getirilmesinin kabul edilemez olduğunu söyleyen Karaca, küçük üreticinin üretimden çekilmeye zorlayacağını ifade etti.

Arıcılardan kovan başına 100 TL ücret alınması Meclis gündeminde: Üreticiye destek yerine yeni yük

Fotoğraf: Samime Eroğlu/Pexels

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!