11.07.2026 22:34

Fenerbahçe hazırlık maçında Pogon Szczecin'i 4-0 mağlup etti

Fenerbahçe, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında Polonya temsilcisi Pogon Szczecin'i 4-0 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerin gollerini Cengiz Ünder, Musaba ve Sidiki Cherif kaydetti.

Fenerbahçe hazırlık maçında Pogon Szczecin'i 4-0 mağlup etti

Fotoğraf: AA

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı ikinci hazırlık maçında Polonya ekibi Pogon Szczecin'i 4-0 yendi.

Avusturya'nın Windischgarsten kentindeki Hofmann Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe Futbol Direktörü Oğuz Çetin ile yöneticiler Feridun Geçgel ve Cihan Kamer de tribünden takip etti.

Teknik direktör İsmail Kartal, mücadeleye Mert Günok, Mimovic, Skriniar, Oosterwolde, Levent Mercan, Guendouzi, Bartuğ Elmaz, Cengiz Ünder, Fred, Musaba ve Anderson Talisca ilk 11'iyle başladı.

Sarı-lacivertliler, 8. dakikada Cengiz Ünder'in golüyle öne geçti. Etkili oyununu sürdüren Fenerbahçe, 23. dakikada Musaba'nın golüyle farkı ikiye çıkardı ve ilk yarıyı 2-0 üstün tamamladı.

İkinci yarıya üç oyuncu değişikliğiyle başlayan Fenerbahçe'de Tarık Çetin, Marco Asensio ve Sidiki Cherif oyuna dahil oldu. Cherif, 48 ve 56. dakikalarda attığı gollerle skoru 4-0'a taşıdı.

Karşılaşmanın ilerleyen bölümünde teknik direktör İsmail Kartal çok sayıda oyuncu değişikliğine giderken, kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Fenerbahçe sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Sarı-lacivertliler, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında da Admira Wacker'i 5-0 mağlup etmişti.

11 oyuncu kadroda yer almadı

Fenerbahçe'de 11 futbolcu çeşitli nedenlerle maç kadrosuna alınmadı.

Mert Müldür, Archie Brown ve Diego Carlos hafif ağrıları nedeniyle tedbir amaçlı dinlendirilirken, Omar Fayed ise hafif sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı.

İrfan Can Eğribayat, Yiğit Fidan, Mert Hakan Yandaş, Adem Yeşilyurt, Nene, Çağrı Fedai ve Alaettin Ekici de karşılaşmanın kadrosunda bulunmadı.

(Spor Servisi)
11.07.2026 15:37 / Güncelleme: 16:50

Emeklileri ilgilendiren karar: Yargıtay maaş kesintisine 'dur' dedi

Yargıtay 10’uncu Hukuk Dairesi, fiilen çalışmadığı halde işveren tarafından SGK'ye çalışıyor olarak bildirilen emeklinin maaşından yapılan kesintinin hukuka aykırı olduğuna karar verdi. Kesilen tutarların iadesine hükmedildi.

Emeklileri ilgilendiren karar: Yargıtay maaş kesintisine "dur" dedi

Fotoğraf: ANKA

11.07.2026 17:38 / Güncelleme: 17:53

Gölette boğulan liseli İsmail Aktaş defnedildi

Karaman'da serinlemek için girdiği gölette boğulan 15 yaşındaki lise öğrencisi İsmail Aktaş'ın cansız bedeni, yapılan otopsinin ardından köyünde defnedildi.

Gölette boğulan liseli İsmail Aktaş defnedildi

Fotoğraf: DHA

11.07.2026 15:25

Karar Resmi Gazete'de yayımlandı: 15 Temmuz'da bazı toplu taşıma hatları ücretsiz

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 15 Temmuz'da Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ile Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı ücretsiz hizmet verecek.

Karar Resmi Gazete'de yayımlandı: 15 Temmuz'da bazı toplu taşıma hatları ücretsiz

Fotoğraf: ANKA

11.07.2026 11:00

Ayvalı Mahallesi'den 'dere ıslahı' çağrısı: '2 yıl önceki kabusu yeniden yaşamak istemiyoruz'

Erzurum'da 2024'teki selin ardından Ayvalı Mahallesi'nde başlatılan dere ıslahı yarım kaldı. Muhtar Yunus Ay, dere ve Oltu Çayı nedeniyle mahallenin risk altında olduğunu belirterek çalışmaların hızla tamamlanmasını istedi.

Ayvalı Mahallesi'den 'dere ıslahı' çağrısı: "2 yıl önceki kabusu yeniden yaşamak istemiyoruz"

Fotoğraf: DHA

11.07.2026 18:38

Ege Öğretim Elemanları Derneği: EÜ soruşturmasında hiçbir makam dışarıda bırakılmamalı

Ege Üniversitesindeki 3,1 milyar liralık kamu zararı iddiasına ilişkin soruşturmada açıklama yapan Ege Öğretim Elemanları Derneği, "Üst düzey yönetsel ve denetim sorumluları da dahil, soruşturmanın eksiksiz yürütülmesinin takipçisi olacağız" dedi.

Ege Öğretim Elemanları Derneği: EÜ soruşturmasında hiçbir makam dışarıda bırakılmamalı

Fotoğraf: DHA

11.07.2026 16:55

Pehlivan ve Göktaş’ı ziyaret eden TBB Başkanı Erinç Sağkan: Gözaltındaki ihlallere karşı gerekli başvurular yapılacak

TBB Başkanı Erinç Sağkan, Çorlu’da tutuklu bulunan avukat Mehmet Pehlivan ile komedyen Deniz Göktaş’ı ziyaret etti. Sağkan, gözaltındaki ihlallerle ilgili gerekli başvuruların yapılacağını dile getirdi.

Pehlivan ve Göktaş’ı ziyaret eden TBB Başkanı Erinç Sağkan: Gözaltındaki ihlallere karşı gerekli başvurular yapılacak

Fotoğraf: DHA

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!