27.06.2026 01:21

2026 Dünya Kupası I Grubu maçı: Irak'ı 5-0 yenen Senegal son 32 turu umudunu korudu

2026 FIFA Dünya Kupası I Grubu son maçlarında Senegal, Irak'ı 5-0 mağlup ederek 3 puanla 3. sırada son 32 turuna kalma umudunu korudu.

2026 Dünya Kupası I Grubu maçı: Irak'ı 5-0 yenen Senegal son 32 turu umudunu korudu

Fotoğraf: AA

2026 FIFA Dünya Kupası I Grubu son maçlarında Senegal, Irak'ı 5-0 mağlup  etti. Bu sonuçla Senegal en iyi üçüncü olarak son 32 turuna kalma umudunu ayakta tuttu.

Senegal’in gollerini 4. Dakikede Diarra, 56. Dakakida Sarr, 59 ve 71. dakikada Gueye ve 82. Dakikada Ndiaye attı.

I Grubu'nda Fransa 9 puanla grup lideri, Norveç ise 6 puanla grup ikincisi olarak son 32 turuna kaldı.

Irak ise gruptan puan çıkamayarak turnuvaya veda etti.

(AA)
26.06.2026 15:13 / Güncelleme: 15:48

Eğitim yılı bitti, DEM Parti bilanço çıkardı: 'Eşitsizlikler büyüdü'

DEM Parti, MESEM uygulamalarının çocuk işçiliğini yaygınlaştırdığını ve eğitim sisteminin demokratik, bilimsel ve laik temelde yeniden yapılandırılması gerektiğini vurguladı.

Eğitim yılı bitti, DEM Parti bilanço çıkardı: "Eşitsizlikler büyüdü"

Fotoğraf: DHA

26.06.2026 13:39

Artvin'de madene ÇED onayı: Orman niteliğindeki alanda proje için izin verildi

Artvin'in Ardanuç ilçesinde, planlarda "Ağaçlık Karakteri Korunacak Alan ve Orman Alanı" olarak yer alan 16 hektarlık sahada Zenit Madencilik'in altın-bakır-molibden ocağı projesi için ÇED kararı verildi.

Artvin'de madene ÇED onayı: Orman niteliğindeki alanda proje için izin verildi

Fotoğraf: MA

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!