11.06.2026 08:21 / Güncelleme: 09:16

Ünlülere yönelik soruşturmada yeni operasyon: Enis Arıkan, Kenan Doğulu ve Beren Saat gözaltında

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında 22 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Enis Arıkan, Kenan Doğulu ve Beren Saat de bulunuyor.

Ünlülere yönelik soruşturmada yeni operasyon: Enis Arıkan, Kenan Doğulu ve Beren Saat gözaltında

Enis Arıkan, Beren Saat, Kenan Doğulu 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda 22 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Kenan Doğulu, Beren Saat, Berdan Mardini, Kerimcan Durmaz ve Enis Arıkan da bulunuyor.

Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturmasında yeni bir operasyon daha gerçekleştirildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında alınan gözaltı kararları doğrultusunda çok sayıda adrese operasyon düzenlendi.

Gazeteci Ceylan Sever'in paylaştığı bilgilere göre, haklarında yakalama kararı bulunan 22 kişi gözaltına alındı. Operasyonda gözaltına alınan isimler arasında Kenan Doğulu, Beren Saat, Berdan Mardini, Kerimcan Durmaz ve Enis Arıkan'ın da yer aldığı belirtildi.

Gözaltına alınan isimler

  • ⁠Ayşe Hatun Önal (Şarkıcı)
  • ⁠Tolga Çam (Modacı)
  • ⁠Ferhan Kaya (Borsacı)
  • ⁠Murat Saygı (Yönetmen)
  • ⁠Enis Ahmet Onat
  • Ahmet Karoğlu (Beko Ocakbaşı Sahibi)
  • Emre Tari (İş adamı)
  • Hasan Vatan
  • Kerimcan Durmaz (Şarkıcı)
  • Kenan Doğulu (Şarkıcı)
  • Beren Saat (Oyuncu)
  • Mehmet Cem Karcı (Yönetmen)
  • Berdan Mardini (Şarkıcı)
  • Reyhan Küçükyeğen
  • Ozan Doğulu (Aranjör ve DJ)
  • Yaşar İpek (Şarkıcı)
  • Mehmet Yıldız (Modellik Firması Sahibi)
  • Tessy Ramos correira (Manken)
  • Enis Arıkan (Oyuncu)
  • Rafet Eren Yorulmazer
  • Ali Efe Bezci
  • Selin Ciğerci

Ne olmuştu?

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü uyuşturucu soruşturması kapsamında daha önce 25 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiş, İstanbul İl Jandarma Komutanlığına şüphelilerin gözaltına alınması, arama yapılması ve biyolojik inceleme işlemlerinin gerçekleştirilmesi talimatı verilmişti.

Soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen isimler arasında Serenay Sarıkaya, Berkay Şahin, Tan Taşcı, Yağmur Ünal, Mirgün Sırrı Cabas, Hakan Aydın (Blok 3), Mabel Matiz (Fatih Karaca), Feyza Civelek, Niran Ünsal, Volkan Bahçekapalı, Onur Tuna ve çok sayıda isim yer almıştı.

(Haber Merkezi)
11.06.2026 07:04 / Güncelleme: 07:24

Meteoroloji'den Karadeniz ve Doğu Anadolu'ya uyarı: Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda şiddetli sağanak; bölgenin güneydoğusunda ise saatte 60 kilometreyi bulacak fırtınaya karşı yurttaşları uyardı.

Meteoroloji'den Karadeniz ve Doğu Anadolu'ya uyarı: Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor Fotoğraf: Güven Yılmaz/AA
11.06.2026 00:56

Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin maç takvimi belli oldu

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geleceği Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin maç programı belli oldu.

Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin maç takvimi belli oldu

Fotoğraf: Drago Rapovac/Pexels

11.06.2026 00:10 / Güncelleme: 05:57

‘Fıkra’ ile açılan Amerikan Hastanesinin rant öyküsü: Koç-kondu

Koç Holdingin İzmir Balçova’da açılışını yaptığı Amerikan Hastanesinin temelinde yarım asırlık bir rant ve sermaye birikim öyküsü var.

‘Fıkra’ ile açılan Amerikan Hastanesinin rant öyküsü: Koç-kondu

Fotoğraf: AA

11.06.2026 05:54

Kuveyt, ABD'nin İran'a saldırısının ardından hava sahasını kapattı

ABD'nin saldırıları sonrası İran'ın Kuveyt ve Bahreyn'deki üsleri hedef alması üzerine, Kuveyt Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, hava sahasının geçici olarak kapatıldığını duyurdu.

Kuveyt, ABD'nin İran'a saldırısının ardından hava sahasını kapattı

Fotoğraf: Jaber Abdulkhaleq/AA

11.06.2026 00:34

‘Türkiye’ye iade edilmek, doğrudan cezaevine gönderilmek demek’

İltica talepleri reddedilen ve Türkiye’ye iade edilme tehlikesi altındaki Kürt siyasi mülteciler Ahmet Tabu ve Mehmet Agit Bağdu, tutuldukları Zürih Havalimanı Hapishanesinde başlattıkları açlık grevi eyleminde 9. günü geride bıraktı.

‘Türkiye’ye iade edilmek, doğrudan cezaevine gönderilmek demek’

Fotoğraf: Evrensel

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!