08.06.2026 16:04 / Güncelleme: 16:17

Kılıçdaroğlu grup toplantısı için Meclise yazdı

Grup toplantısı yapma talebi teamüllere uygun bulunmayarak CHP grubu tarafından reddedilen Kemal Kılıçdaroğlu, bu kez talebini Meclis başkanlığına iletti.

Kılıçdaroğlu grup toplantısı için Meclise yazdı

Fotoğraf: ANKA

Mahkeme kararı ile CHP Genel Başkanlığı görevine getirilen Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi’ni 11 Haziran’da toplantıya çağırdı. Kılıçdaroğlu imzalı yazıda, “Parti Meclisimizi 11 Haziran 2026 Perşembe günü saat 13.00’te Ankara’da Parti Genel Merkezinde aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır. Bilgi ve gereğini rica ederim” ifadeleri yer aldı.

Sözcü’de yer alan habere göre Kılıçdaroğlu ayrıca yarınki CHP grup toplantısı yapacağını da açıkladı. Kılıçdaroğlu’nun CHP grup toplantısında konuşacağına ilişkin gönderilen yazı, Rıfat Nalbantoğlu'nun imzası ve evrak sayısı bulunmadığı gerekçesiyle işleme alınmadı.

Son olarak, Kılıçdaroğlu cephesinin yeni hamlesi Meclis Başkanlığına yazı yazmak oldu.

(Sözcü)
08.06.2026 11:02

Sağlık Bakanlığı 26 bin 673 personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak 26 bin 673 personel ve işçi alımı için adayların bekleyişi sürüyor. Henüz resmi ilan yayımlanmazken, başvuruların haziran ayı içinde başlaması bekleniyor.

Sağlık Bakanlığı 26 bin 673 personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak?

Temsili görsel | Fotoğraf: Rawpixel

08.06.2026 15:35

Galatasaray'dan Vlahovic'e dev teklif! Maaş ve imza parası ortaya çıktı

Galatasaray, Juventus'un Sırp golcüsü Dusan Vlahovic'i kadrosuna katmak için önemli bir adım attı. Sarı-kırmızılıların yıldız oyuncuya yıllık 10 milyon euro maaş ve 5 milyon euro imza parası teklif ettiği öne sürüldü.

Galatasaray'dan Vlahovic'e dev teklif! Maaş ve imza parası ortaya çıktı

Fotoğraf: Juventus

08.06.2026 14:19

Ödül mü, yıkım mı? Ovacık Ziyaret Köyü'nün BM adaylığı Munzur'u tehdit ediyor

Ovacık’a bağlı Ziyaret Köyü’nün BM En İyi Turizm Köyü adaylığına ilişkin değerlendirmede bulunan Şehir Plancısı Ceyhan Çılğın, artacak turizm baskısının ekolojik tahribatlar yaratabileceği uyarısında bulundu.

Ödül mü, yıkım mı? Ovacık Ziyaret Köyü'nün BM adaylığı Munzur'u tehdit ediyor

Fotoğraf: Evrensel

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!