CHP il başkanlıklarının Facebook hesaplarına 'kayyım' müdahalesi
CHP Aydın ve Afyonkarahisar İl Başkanlıkları, resmi Facebook hesaplarına 'mutlak butlan' kararıyla göreve getirilen Genel Merkez tarafından el konulduğunu duyurdu.
Fotoğraf: Brett Jordan/Pexels
CHP Afyonkarahisar ve Aydın İl Başkanlıkları, resmi Facebook hesaplarının kontrolünün 'mutlak butlan' kararıyla CHP Genel Başkanlığına Kemal Kılıçdaroğlu yönetimine geçtiğini duyurdu. Açıklamalarda söz konusu hesapların paylaşımlarına itibar edilmemesi istendi.
CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı, yaptığı açıklamada, "CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı resmi Facebook sayfası yetkilerimiz genel merkez kayyım yönetimi tarafından kaldırılmıştır. İl Başkanlığı Facebook sayfasından bundan sonra yapılacak olan paylaşımlar bizlere ait olmayacaktır, itibar etmeyiniz" ifadelerine yer verdi.
Benzer bir açıklama da CHP Aydın İl Başkanlığından geldi. Açıklamada şunlar kaydedildi: "Mutlak butlan kararı sonrası tedbiren atanan Genel Merkez yönetimi tarafından, CHP Aydın İl Başkanlığımıza ait Facebook hesabının kontrolü tarafımızdan alınmıştır. Bu nedenle, CHP Aydın İl Başkanlığı Facebook hesabından şu andan itibaren yapılacak paylaşımlar tarafımızdan gerçekleştirilmeyecektir."
(Politika Servisi)
Evrensel'i Takip Et