İBB davasında Necati Özkan'ın doğum günü kutlandı
İBB davasının 40’ıncı gününde duruşma salonundaki izleyiciler, Ekrem İmamoğlu’nun kampanya direktörü Necati Özkan’ın doğum gününü kutladı.
Fotoğraf: ANKA
CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu dahil 77’si tutuklu 414 kişinin yargılandığı İBB davası 40'ıncı gününde, Silivri’deki Marmara Cezaevi kampüsünde bulunan 1 numaralı duruşma salonunda görülüyor.
Çok sayıda kişinin takip ettiği davada tutuklular salona alkışlar ve sloganlar eşliğinde girdi. Yargılananların yakınları sevdiklerine "Aykut Başkan", "Serap Karay", "Ali Rıza Akyüz, seni çok seviyoruz, iyi ki varsın" şeklinde seslendi. İmamoğlu salona getirildiğinde ise "Cumhurbaşkanı İmamoğlu" ve "Başkanım günaydın" sloganları atıldı.
Ayrıca İmamoğlu’nun kampanya direktörü Necati Özkan’ın doğum günü, duruşma salonunda kutlandı. İzleyiciler, ellerinde tuttukları dövizlerle “İyi ki doğdun Necati” yazdı. Özkan’ın torunun fotoğrafının olduğu ve “İyi ki doğdun dedeciğim” yazan bir pankart da açıldı. Bu, Özkan’ın tutuklu olarak geçirdiği ikinci doğum günü.
İstanbul 40. Ağır Ceza Mahkemesince görülen duruşma eski Kültür AŞ Genel Müdürü Serdal Taşkın’ın savunmasıyla başladı.
(ANKA)
Evrensel'i Takip Et