Malatya’da depremin ardından: Kent genelinde eğitime 1 gün ara verildi
Malatya’da Battalgazi ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından, il genelinde eğitime 1 gün ara verildi.
Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle kent genelinde eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildi.
Malatya Valisi Seddar Yavuz imzasıyla yapılan açıklamada, öğrencilerin ve yurttaşların güvenliği gözetilerek il genelinde eğitim öğretime 1 gün ara verildiği duyuruldu.
Valilik açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
“Battalgazi ilçemizde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle, öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın güvenliği göz önünde bulundurularak ilimiz genelinde eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir.
İlgili tüm kurumlarımız sahada gerekli inceleme ve kontrollerini sürdürmekte olup, gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”
(Haber Merkezi)Dayanışmaya çağrı!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et