Erdoğan'dan Trump'a 'geçmiş olsun' telefonu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefon görüşmesi gerçekleştirerek Beyaz Saray’daki saldırı girişimi nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti.
Fotoğraf: ANKA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'ı telefonla arayarak saldırı girişimi nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti.
İletişim Başkanlığından konuyla ilgili açıklama şu şekilde şekilde açıklama yapıldı:
"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanımız görüşmede ABD Başkanı Trump’a, Vaşington’da Beyaz Saray Muhabirleri yemeğinde meydana gelen saldırı girişimi nedeniyle geçmiş olsun dileklerini bildirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaşananları demokrasi ve basın hürriyetine yapılmış menfur bir eylem olarak gördüğünü, yaralanan güvenlik görevlisine de acil şifa dilediğini belirtti."
(Dış Haberler)
Evrensel'i Takip Et