Gözaltına alınan Mustafa Bozbey'den açıklama: 'Mücadelem Bursa’nın geleceği, ekmeği ve bereketi içindir'
Gözaltına alınan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Mücadelem; Bursa’nın geleceği, ekmeği ve bereketi içindir” dedi.
Fotoğraf: Bursa Büyükşehir Belediyesi
Sabah saatlerinde Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla yürütülen operasyon kapsamında 55 kişiyle birlikte gözaltına alınan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.
Bozbey, paylaşımında gözaltılara tepki göstererek, “Bursalılara yapılan doğru değil” ifadelerini kullandı. Bozbey, şu ifadeleri paylaştı:
“Bursa’yı, Bursalıları çok sevmekten ve hizmet etmekten onur duyuyorum. Ebedi önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda yürümekten onur duyuyorum. Mücadelem; Bursa’nın geleceği, ekmeği ve bereketi içindir!”
Bursalılara yapılan doğru değil!
— Mustafa Bozbey (@mustafabozbey) March 31, 2026
Bursa’yı, Bursalıları çok sevmekten ve hizmet etmekten onur duyuyorum.
Ebedi önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği yolda yürümekten onur duyuyorum.
Mücadelem; Bursa’nın geleceği, ekmeği ve bereketi içindir! pic.twitter.com/dxeHIbKJNp
(Politika Servisi)
Evrensel'e Abone Ol
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et