Anadolu Otoyolu’nda otobüs kazası: 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı
Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde yolcu otobüsü ile çekicinin çarpıştığı kazada otobüs hostesi yaşamını yitirdi, 15 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle otoyolda trafik tek şeritten kontrollü sağlanıyor.
Fotoğraf: AA
Ankara — Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde yolcu otobüsü ile çekicinin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı.
M.A. idaresindeki 78 EFE 092 plakalı yolcu otobüsü, Anadolu Otoyolu’nun Ankara istikametinde, Gümele Mahallesi mevkisinde M.O. yönetimindeki 63 ZH 858 plakalı çekiciyle çarpıştı.
Kazada, otobüste hostes olarak görev yapan S.C. hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Kaza nedeniyle otoyolda ulaşım tek şeritten kontrollü şekilde sağlanıyor.
(AA)Evrensel seninle güçlü!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et