Özgür Özel: Akın Gürlek'e verdiğim süre bu akşam doluyor
Özgür Özel, geçen hafta Akın Gürlek’e mal varlığını açıklaması için tanıdığı bir haftalık sürenin bu akşam sona erdiğini söyledi.
Fotoğraf: ANKA
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçen hafta TBMM’deki grup toplantısında Adalet Bakanı Akın Gürlek’e mal varlığını açıklaması çağrısında bulunmuş ve bir hafta süre tanımıştı.
Gürlek’ten bu çağrıya ilişkin herhangi bir açıklama gelmezken, gözler Özel’in bugünkü grup toplantısına çevrilmişti. Ancak Özel, toplantı konuşmasında konuya değinmedi.
Toplantı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özel, süreye ilişkin “Bu akşam doluyor süresi” demekle yetindi.
Özel ne demişti?
Özel geçen hafta grup toplantısında, “Akın Bey'i basının karşısında mal varlığını açıklamaya davet ediyorum. Eğer açıklamazsa ada ada, daire daire ben açıklayacağım. 1 hafta süre veriyorum" demişti.
(Politika Servisi)Evrensel'e Abone Ol
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et