Fenerbahçe, Panathinaikos'u son saniye basketiyle yendi: Liderliğini sürdürüyor
EuroLeague'in 27. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Panathinaikos'u son saniye basketiyle mağlup etti. Fenerbahçe bu galibiyetle liderliğini sürdürdü.
Fotoğraf: AA
Basketbol Avrupa Ligi'nin (EuroLeague) 28. haftasında Fenerbahçe Beko, deplasmanda Yunanistan ekibi Panathinaikos'u son saniye basketiyle 85-83 yendi.
Fenerbahçe Beko'da Tarık Biberovic, 26 sayıyla maçın en skorer oyuncusu olurken sarı-lacivertli ekip, 83-83 eşitlik varken Baldwin'in son saniye basketiyle maçı 2 sayı farkla kazandı.
Avrupa Ligi'nin lideri Fenerbahçe Beko, geride kalan haftalarda oynadığı 27 karşılaşmada 20 galibiyet ve 7 yenilgi yaşadı. Ligdeki son 7 maçından galibiyetle ayrılan Sarunas Jasikevicius yönetimindeki sarı-lacivertliler, serisini sürdürüyor.
A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos AKTOR ise 16 galibiyet ve 12 mağlubiyetle 9. sırada yer alıyor.
İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı, Yunan ekibi 81-77 kazanmıştı.
Çeyrek sonuçları:
1. Çeyrek: Panathinaikos 19-25 Fenerbahçe Beko
2. Çeyrek: Panathinaikos 42-41 Fenerbahçe Beko
3. Çeyrek: Panathinaikos 62-56 Fenerbahçe Beko
(Spor Servisi)Evrensel seninle güçlü!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et