14.02.2026 00:54

Fenerbahçe, Panathinaikos'u son saniye basketiyle yendi: Liderliğini sürdürüyor

EuroLeague'in 27. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Panathinaikos'u son saniye basketiyle mağlup etti. Fenerbahçe bu galibiyetle liderliğini sürdürdü.

Fenerbahçe, Panathinaikos'u son saniye basketiyle yendi: Liderliğini sürdürüyor

Fotoğraf: AA

 Basketbol Avrupa Ligi'nin (EuroLeague) 28. haftasında Fenerbahçe Beko, deplasmanda Yunanistan ekibi Panathinaikos'u son saniye basketiyle 85-83 yendi.

Fenerbahçe Beko'da Tarık Biberovic, 26 sayıyla maçın en skorer oyuncusu olurken sarı-lacivertli ekip, 83-83 eşitlik varken Baldwin'in son saniye basketiyle maçı 2 sayı farkla kazandı.

Avrupa Ligi'nin lideri Fenerbahçe Beko, geride kalan haftalarda oynadığı 27 karşılaşmada 20 galibiyet ve 7 yenilgi yaşadı. Ligdeki son 7 maçından galibiyetle ayrılan Sarunas Jasikevicius yönetimindeki sarı-lacivertliler, serisini sürdürüyor.

A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos AKTOR ise 16 galibiyet ve 12 mağlubiyetle 9. sırada yer alıyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı, Yunan ekibi 81-77 kazanmıştı.

Çeyrek sonuçları:

1. Çeyrek: Panathinaikos 19-25 Fenerbahçe Beko

2. Çeyrek: Panathinaikos 42-41 Fenerbahçe Beko

3. Çeyrek: Panathinaikos 62-56 Fenerbahçe Beko

(Spor Servisi)

Evrensel seninle güçlü!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
13.02.2026 21:20

Çanakkale'de barajda su seviyesi yüzde 100'e ulaştı; belediye taşkın için uyardı

Çanakkale'de etkili olan sağanağın ardından Atikhisar Barajı’nın doluluk oranı yüzde 100’e yükseldi. Taşkın riskine karşı Çanakkale Belediyesi'nden uyarı yapıldı.

Çanakkale'de barajda su seviyesi yüzde 100'e ulaştı; belediye taşkın için uyardı

Fotoğraf: DHA

13.02.2026 21:04 / Güncelleme: 21:53

Yeni Adalet Bakanı Akın Gürlek, A Haber'e çıktı: Tutukluların dışarıya not iletmesine karşı yasa hazırlığını açıkladı

"Tutuklularda yasal mevzuat boşluğu olduğu için notlar rahat bir şekilde avukatlara verilebiliyor, avukatlar aracılığıyla diğer şahıslara verilebiliyor. İlgili arkadaşlara talimat verdim, bir yasal düzenleme yapacağız."

Yeni Adalet Bakanı Akın Gürlek, A Haber'e çıktı: Tutukluların dışarıya not iletmesine karşı yasa hazırlığını açıkladı
14.02.2026 00:10

‘Yeni Çeltek’te 900 maden işçisi sıkılı bir yumruk gibiydi’

Yarım asır önce yaşanan Yeni Çeltek madenci direnişi halen hafızlarda. Direnişi var eden işçilerden Mehmet Şahin, “Şimdi Türkiye'de bizim konseyler gibi çalışan bir şey yok. Yeni Çeltek’te 900 maden işçisi sıkılı bir yumruk gibiydi."

‘Yeni Çeltek’te 900 maden işçisi sıkılı bir yumruk gibiydi’

Yarım asır önce yaşanan Yeni Çeltek madenci direnişi. İşçiler Taksim'deki 1 Mayıs'a da katıldı 

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!