Beşiktaş'ta sağ bek'e transfer hamlesi: Oyuncu yakında İstanbul'da
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, Marsilya forması giyen Panamalı sağ bek Amir Murillo ile prensip anlaşmasına vardığı, kulüpler arasındaki bonservis görüşmelerinin devam ettiği belirtildi.
Fotoğraf: AA
Transfer dönemine hareketli giren Beşiktaş, savunma hattı için yeni bir isimle temas kurdu. Siyah-beyazlı kulübün, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya’da forma giyen Amir Murillo ile ilgilendiği öğrenildi.
Teknik direktör Sergen Yalçın’ın onayının ardından hız kazanan görüşmelerde, Beşiktaş’ın Panamalı futbolcu cephesiyle 3,5 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya vardığı ifade edildi. Sports Digitale’nin haberine göre, taraflar arasında prensip mutabakatı sağlandı ve Murillo’nun İstanbul’a gelmesi bekleniyor.
Kulüpler arasındaki bonservis görüşmelerinde ise Marsilya’nın 6 milyon euro talep ettiği, Beşiktaş’ın ise 4 milyon euro teklif sunduğu aktarıldı. Temasların sürdüğü ve iki tarafın orta noktada buluşmaya yakın olduğu belirtiliyor.
Bu sezon Marsilya formasıyla 25 resmi maçta görev alan 29 yaşındaki futbolcu, 2 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Asıl mevkisi sağ bek olan Murillo, kariyerinde stoper, sağ kanat ve sol bek pozisyonlarında da görev yaptı.
(Spor Servisi)Evrensel'e Abone Ol
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et