25.10.2024 21:25 / Güncelleme: 28.10.2024 18:06

Çakıcı'nın ardından Kürşat Yılmaz'dan da Bahçeli'ye destek

Alaattin Çakıcı ve Kürşat Yılmaz'dan cezaevinden çıkmalarını sağlayan Bahçeli'nin açıklamalarına destek geldi.

Çakıcı'nın ardından Kürşat Yılmaz'dan da Bahçeli'ye destek

Devlet Bahçeli (sağda), Kürşat Yılmaz (solda) | Fotoğraf, @MHP_Bilgi Twitter hesabından alınmıştır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında Abdullah Öcalan’la ilgili yaptığı açıklamalarının ardından suç örgütü lideri Kürşat Yılmaz, Bahçeli'ye destek verdiği açıkladı.

Bahçeli'nin Meclis'te yaptığı konuşmasını eleştirenleri üstü kapalı tehdit eden Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "Türkiye'nin üzerine kirli oyunlar kuranlar, toprağımıza göz dikenler liderim Sayın Devlet Bahçeli'nin kaldırdığı yumruğun kime ineceğini iyi anlamalıdır. Bir gün bir an, bir saniye dahi onu yalnız bırakmayacak gerekirse can alıp can vereceğiz. Boş konuşanlar anlamazlar ama üstüne basa basa bir kez daha vurguluyorum. Saygıdeğer Türkmen Beyimiz rastgele cümle kurmaz. O cümlede yer alan her harf, vatan, millet sevgisinden başka düsturu olamayan genel başkanımızın imbiğinden süzülür de kelimeye, kelimeler cümleye dönüşür. Ülkü yolunun yılmaz Bozkurtlarının hassasiyetine dokunmayın. Saygı değer Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli her ülkücünün kırmızı çizgisidir. Biz kırmızı çizgilerimizi boyayla çekmeyiz, vatan için akıtmaya hazır kanımızla çekeriz."

pic.twitter.com/zbl7pG4blg

— Yakup Kürşad Yılmaz (@y_kursadyilmaz) October 25, 2024

Dün de suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Bahçeli'yi makamında ziyaret etmişti. Çakıcı'nın bu ziyareti destek hamlesi olarak yorumlanmıştı. (HABER MERKEZİ)

{{531690}}

{{531598}}

{{531639}}

{{531660}}

01.02.2026 22:31

YRP'li Suat Kılıç: 'AK Parti ve CHP dışında diğer partilerle ittifağa açığız'

YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partilerinin yaklaşan seçimlerde AKP ve CHP dışında kalan partilerle “üçüncü yol” ekseninde bir seçim birlikteliğine açık olduğunu söyledi.

YRP'li Suat Kılıç: "AK Parti ve CHP dışında diğer partilerle ittifağa açığız"
01.02.2026 05:15

Sosyal medya yasakları Avrupa'ya geliyor: Çocuklara değil, hükümetlere koruma!

Avrupa Gündemi’nde bu hafta: Fransa’da çocuklara sosyal medya yasağının ardında hükümetin kolektif kontrol hedefi var. Almanya’da yarı zamanlı çalışanların sosyal hakları kesilmek isteniyor. İngiltere’de ise İşçi Partisi içinde güç mücadelesi sürüyor

Sosyal medya yasakları Avrupa'ya geliyor: Çocuklara değil, hükümetlere koruma!

Fotoğraf: Julian/Unsplash

01.02.2026 01:58

Adalet Peşinde Aileleri Platformu'nun anma programı iptal edildi

Adalet Peşinde Aileleri Platformu, 6 Şubat depremleri anmasının Valilikçe hukuka aykırı biçimde iptal edildiğini açıkladı. Keyfî karara karşı hukuki başvuru yapılacak; anma Pazarcık’ta düzenlenecek.

Adalet Peşinde Aileleri Platformu'nun anma programı iptal edildi

Fotoğraf: ANKA

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!