31 Temmuz 2022 16:07

İzmir.Art'tan çağrı: Kültür ve sanat üzerine yazı ve çalışmalar bekliyoruz

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi’ne ait İzmir.Art Blog, sanat, edebiyat, felsefe, sosyoloji, tarih, müzecilik temaları üzerine yazı ve görsel çalışmalar bekliyor.

Görsel: İzmir.Art

Reklam

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi’ne ait İzmir.Art Blog sitesi, sanat, edebiyat, felsefe, sosyoloji, tarih, müzecilik gibi temalar üzerine yazanlara çağrıda bulundu.

İzmir.Art Blog için yapılan açık çağrıya sanat, edebiyat, felsefe, sosyoloji, tarih, müzecilik temaları üzerine yazılar ve görsel çalışmalar bekleniyor.

Ayrıca “Çağdaş Sanatta Ekolojik Yaklaşımlar”, “Düşünce Özgürlüğü ve Sanat”, “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği – Güncel Sanat”, “Sanatta kritik: Eleştirel Teori” gibi başlıklarla hazırlanan dosya konularına ilişkin çalışmaları da çağrı kapsamında değerlendirilecek.

Belirlenen başlıklarla ilgili yazı, ses ve video formatında deneme, makale, inceleme, eleştiri, röportaj, söyleşi vb. türlerde yapılan çalışmaların 5 Ağustos tarihine kadar editor@izmir.art adresine gönderebileceği duyuruldu.

KATILIM ŞARTLARI

Açık çağrı için belirlenen katılım koşulları ise şu şekilde:

  • Yazarların kısa bir özgeçmişini (maksimum 400 karakter) ve varsa maksimum 3 adet örnek çalışmasını göndermeleri gerekmektedir. (Örnek çalışmalar internet ortamında yayınlanmış ya da ses/video içerik ise website linki olarak, yayınlanmamışsa eğer word, pdf formatında gönderilmelidir.)
  • Çalışma yazı ise word formatında, ses ya da video ise drive dosyası linki ile gönderilmelidir.
  • İzmir.Art’ta yayımlanan çalışmaların hukuki ve bilimsel her türlü sorumluluğu yazar(lar)ına aittir.
  • Yazılar yayın kurulunun değerlendirmesi sonucunda yayımlanır.
  • Yayın kurulu tarafından kabul edilen bütün yazıların yayın hakları İzmir.Art’a aittir.

(İzmir/EVRENSEL)

Reklam