25 Ağustos 2021 13:38

Kartal'da annesi ve kız kardeşini öldüren Ahmet Özcan tutuklandı

İstanbul Kartal'da annesi Azime Özcan ve kız kardeşi Yasemin Özcan'ı bıçaklayarak öldüren Ahmet Özcan tutuklandı.

Fotoğraf: Uğur İslamoğlu/AA

Paylaş

İstanbul Kartal'da annesi Azime Özcan ve kız kardeşi Yasemin Özcan'ı bıçaklayarak öldüren güvenlik görevlisi Ahmet Özcan tutuklandı. Katledilen anne ve kızı toprağa verildi.

DHA ve AA'nın aktardığına göre Azime Özcan ve Yasemin Özcan, Atalar Mahallesi Keskin Sokak'taki evlerinde bıçakla öldürülmüş halde bulundu. Polisin olayla ilgili ifadesini aldığı Ahmet Özcan, çelişkili beyanlar vermesi üzerine gözaltına alındı.

CİNAYETLERİ İTİRAF ETTİ

Ahmet Özcan'ın emniyetteki ifadesinde cinayetleri işlediğini itiraf ettiği ve bu sırada üzerinde bulunan kıyafetleri Kadıköy'deki bir çöp kutusuna atıp daha sonra işe gittiği öğrenildi.

TUTUKLANDI

Ahmet Özcan emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Anadolu Adalet Sarayı'nda savcılığa çıkarılan katil Özcan, "kasten öldürme" suçundan tutuklanması talebiyle Anadolu 9. Sulh Ceza Hakimliğine gönderildi.

Bir bankanın şubesinde özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen Ahmet Özcan, hakimlikte verdiği ifadesinde "Pişmanım. Atılı suçlamaları kabul ederim" dedi.

Özcan hakimlik tarafından tutuklandı.

CENAZELER DEFNEDİLDİ

Öte yandan adli tıp kurumuna kaldırılan Azime Özcan ile kızı Yasemin Özcan'ın otopsi işlemleri tamamlandı. Yakınları tarafından alınan cenazeler, Tuzla Aydınlı Mezarlığında defnedildi.  (HABER MERKEZİ)

 

 

ÖNCEKİ HABER

ABD'de "Havana Sendromu" vakaları soruşturuluyor

SONRAKİ HABER

Öztrak: Bakanın ballandırarak anlattığı büyüme hikayesinin memura faydası olmayacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...