08 Haziran 2021 06:52

Redd, izleyicileriyle bir buçuk yıl sonra Maçka Parkı'nda buluştu

Pandemi nedeniyle bir yılı aşkın süredir konser veremeyen Redd, Maçka Parkı'nda izleyicileriyle bir araya geldi.

Redd | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Rock müzik grubu Redd Maçka Parkı'nda konser verdi. Konsere çok sayıda kişi katıldı. Grup, sosyal medyada konsere ilişkin "virüsü hiçe saydılar" eleştirilerine "Sizi hiçe saydık, virüsü değil" yanıtını verdi.

Pandemi gerekçesiyle bir yılı aşkındır konserler yasaklanmıştı. Redd grubunun Solisti Doğan Duru, sosyal medya hesabından Maçka Park'ında konser yapacaklarını duyurmuştu. Saat 19.00'da başlayan konsere İstanbul'un çeşitli ilçelerinden gelen çok sayıda kişi katıldı. Konser yaklaşık bir saat sürdü.

"BİZ SAHNELERİ İSTİYORUZ"

Grubun Solisti Doğan Duru, "Bugüne kadar niye buluşmadığımız konusunda bir sürü şey söyleyebilirim. Bizim sektör bu işi bilen bir sektör, havalarda ısındı, açık havada konser yapmamak için hiçbir neden yok. Bu konserler nizami şekilde yapılır. Hijyen maske ve her türlü önlemi alırlar. Bu işi halı sahadakilerden daha iyi biliyorlar. Bu konserlerin bir an önce olması lazım. Birçok arkadaşımızı hem bedenen, hem ruhen kaybettik. Bizim sektördeki ekonomiyi ancak biz düzeltiriz. Yardımlarla, desteklerle düzelecek bir şey değil. Hiçbir kampanya bu kadar çok insanı kapsayamaz, biz sahneleri istiyoruz. Zaten insanlar buradalar, parklardalar, sokaktalar. Havalar sıcak keyiflerine bakıyorlar. Biz de uzakta bir yerde müzik yaptık. Bunun hiçbir sakıncası olmadığını gördük. Bir an önce aşılar gelirse, bu işin daha hızlı bir şekilde çözüleceğini düşünüyorum" dedi.

Konsere gelen Nevzat Coşkun, "Uzun zaman sonra herkes özlemişti zaten, milletin de ihtiyacı var zaten buna. En ufak fırsatta da olanları görüyorsunuz. Zaten sevdiğim bir gruptu, kalabalığa da şaşırmadım açıkçası" dedi.

Ezgi Daryürek ise, "Açık havada bulaşma oranı zaten çok düşük olduğunu araştırmalar da söylüyor. O yüzden böyle şeylere herkesin çok ihtiyacı var. Çok güzel vakit geçirdik. Zaten Maçka Parkı insanların çok güzel sosyalleştiği bir yer haline gelmişti. Umarım daha fazla konser olur Maçka Parkı'nda" diye konuştu.

"VİRÜSÜ DEĞİL, SİZİ HİÇE SAYDIK"

Grup, konsere ilişkin gelen "virüsü hiçe saydılar" eleştirilerine de Twitter'dan yanıt verdi. Grup, "Sizi hiçe saydık, virüsü değil" dedi.

(KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Bakan Karaismailoğlu, Kanal İstanbul'u "deniz salyasını bitirecek" diyerek savundu

SONRAKİ HABER

BionTech aşısı için aile hekimlerinden de randevu alınabilecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...