01 Haziran 2021 10:18

Haluk Levent kısıtlamadan etkilenen müzisyenler için dayanışma başlattı

Sanatçı Haluk Levent, "kademeli normalleşme"de eğlence mekanlarının açılmayacak olması üzerine müziyenlere dönük fatura dayanışması başlattı, bir heyet oluşturup Ankara'ya gidileceğini duyurdu.

Fotoğraf: Ceren Kaplan/Evrensel

Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı “kademeli normalleşme” sonrası birçok müzisyen sosyal medyadan isyan etti. Eğlence mekanlarının açılmamasına, konserle ilgili bir kararın bulunmamasına tepki gösteren sanatçılar, bu kararın 'ideolojik' olduğunu savundu.

Uzun süredir eğlence mekanlarının kapalı olması ve müzisyenlerin zor durumda olmasına rağmen hükümet tarafından herhangi bir yardım yapılmaması üzerine sanatçı Haluk Levent bir dayanışma başlattı.

Sanatçı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda müzisyenlerin ödenmemiş faturaları için yardımda bulanacağını açıkladı. Bunun yanı sıra kalıcı çözüm için heyet oluşturup Ankara'ya gideceğini belirtti.

“ANKARA'YA GİDECEĞİZ”

Levent, “Müzisyenler! Ödenmemiş su, elektrik ve doğalgaz faturanız varsa bizlere başvuru yapın. 400 TL'ye kadar olan faturalarınızı ödeyeceğiz. (Bugün Saat 14.30 da başvuru açacağız) Ayrıca bir heyet oluşturup kalıcı bir çözüm için Ankara’ya gideceğiz. Hepimiz zor durumdayız” dedi.

 

 

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Boğaziçi akademisyenleri 100'üncü kez rektörlüğe sırtlarını döndü

SONRAKİ HABER

Atilla Peker'in Kutlu Adalı cinayetine dair iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...