02 Mayıs 2021 18:40

Bingöl Karlıova'da uzman çavuş, bir kadını darbetti

Bingöl Karlıova'da Ferhat K. adlı uzman çavuş, önce gürültü yaptığı bahanesiyle 8 yaşındaki bir çocuğu kovaladı, ardından da tepki gösteren anne Rahime Ö.'yü darbetti.

Uzman çavuş Ferhat K. tarfından darbedilen Rahime Ö. | Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Ferhat K. adlı uzman çavuş, gürültü yaptığı bahanesiyle kovaladığı çocuğun annesi Rahime Ö.'yü darbetti.

8 yaşındaki çocuğu gürültü yaptığı bahane edilerek şiddete maruz bırakılan Rahime Ö. hastaneye gidip darp raporu aldıktan sonra uzman çavuş Ferhat K. hakkında şikayette bulundu.

"EŞİM KANLAR İÇİNDEYDİ, GEREKEN YAPILMALI"

Yaşananlara dair Evrensel'e konuşan Rahime Ö'nün eşi Yüksel Ö., uzman çavuşun gürültü yaptığı gerekçesiyle çocuğunu kovaladığını ve eşinin bu duruma tepki göstermesi sonucu darbedildiğini söyledi.

Yüksel Ö., eşinin yaşadıklarını "Çocuklar binanın önünde gürültü yapıyorlar. Uzman da rahatsız olmuş demek ki çocukların seslerinden, 8 yaşındaki çocuğumu kovalıyor. Eşim de 'Utanmıyor musun küçük çocuğu kovalıyorsun' diyor. Uzman çavuş, eşime, 'Asabımı bozma, gelir ağzını yüzünü kırarım' diyor. Eşimi yumruklarla dövüyor" diye anlattı.

Darp raporu aldıklarını ve şikayette bulunduklarını aktaran Yüksel Ö., "Çocuğum bayağı korkmuş. Şahitlerimiz de var. Uzman çavuş benim kendisine saldırdığımı söylemiş emniyette ama ben geldiğimde eşim kanlar içindeydi. Olay yerinde polis ve site sakinleri vardı. Takipçisi olacağız bu olayın, gereken yapılmalı" dedi. (Diyarbakır/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

CHP'li Gamze Akkuş İlgezdi: Turizm için ülkemizin sağlığı tehlikeye atılıyor

SONRAKİ HABER

Yanlış tren

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...