08 Aralık 2020 09:08
Son Güncellenme Tarihi: 08 Aralık 2020 14:20

3 sağlık çalışanı daha Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti

Kovid-19 nedeniyle bugün 3 sağlık çalışanı daha hayatını kaybetti. İzmir'de çalışan Dr. Metin İber ve Dr. Hamdi Kandilcioğlu ile Konya'da çalışan Eczacı Nazım Yiğit yaşamını yitirdi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

İzmir'de görev yapan Dr. Metin İber ve Dr. Hamdi Kandilcioğlu ile Konya'da çalışan Eczacı Nazım Yiğit, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

İzmir Tabip Odası, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Metin İber ve Psikiyatri Uzmanı Dr. Hamdi Kandilcioğlu'nun Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu. Türk Tabipleri Birliği (TTB) de Konya'da çalışan Eczacı Nazım Yiğit'in Kovid-19 nedeniyle yaşamını yitirdiğini açıkladı. İzmir Tabip Odası tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:

"İzmir S.B.Ü Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Metin İber'i COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz."

"İzmir'de özel bir hastanede çalışan Psikiyatri Uzmanı Dr. Hamdi Kandilcioğlu'nu COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz."

TTB de şu paylaşımı yaptı:

"Konya'da çalışan Eczacı Nazım YİĞİT'i COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz."

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Ekmekçioğlu Metal'de sendikalaşan işçiler işten atıldı

SONRAKİ HABER

Alman diş hekimine "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçlamasıyla 16 ay hapis verildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...