13 Ekim 2020 15:20

Boşanma aşamasındaki eşini ağır şekilde darbeden erkek gözaltına alınıp bırakıldı

Aydın'da boşanma aşamasında olduğu Özlem K'yi ağır şekilde darbeden Ünal K. adlı erkek gözaltına alınıp serbest bırakıldı, serbest bırakılmasının ardından eşini ve annesini arayıp tehdit etti.

Fotoğraf: Ekmek ve Gül

Paylaş

Aydın'da yaşayan 22 yaşındaki Özlem K, boşanma aşamasında olduğu Ünal K. tarafından çocuklarının gözü önünde dövüldü ve makasla saçları kesildi. Özlem K'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan Ünal K, sevk edildiği adliyeden serbest bırakıldı. Özlem K, yakınlarının yanına sığınırken 3 çocuğu da devlet korumasına alındı.

DHA'da yer alan habere göre Aydın'ın Söke ilçesinde yaşayan Özlem K, 7 yıl önce evlendiği Ünal K'den evlenmelerinden bir süre sonra şiddet görmeye başladı. Özlem K, mart ayında boşanma davası açtı ve dava sürerken Ünal K. zaman zaman kendisine barışmak istediğini söyleyerek bir daha şiddet uygulamayacağı sözünü verdi.

Pazar günü alkollü bir halde Özlem K'nin kaldığı eve giden Ünal K, çocuklarının gözü önünde Özlem K'yi dövdü ve makasla saçlarını kesti. Eve çağrılan sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye kaldırılan kadın, buradaki tedavisinin ardından darp raporu alarak polise şikayette bulundu. Gözaltına altına alınan Ünal K, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyeden serbest bırakıldı.

Özlem K, olayın ardından yakınlarının yanına sığınırken 3 çocuk ise devlet korumasına alındı.

"EN ÇOK DAYAĞI HAMİLELİKTE YEDİM"

Ünal K'nin evlendiği günden bu yana kendisine şiddet uyguladığını, hamileyken bile kendisini darbettiğini söyleyen Özlem K, "Yedi yıllık evliyiz. Küçük yaşta evlendim. Evlendiğimizden itibaren beni dövmeye başladı. Alkol aldığı zamanlarda daha fazla dövüyordu. En fazla dayağı hamilelikte yedim. Daha önce bu nedenle ayrıldık. Beni yaylada çok kötü dövmüştü. Savcılığa gidip şikayetçi oldum. Tüm yaşadıklarımı anlattım. Gözaltına aldılar, ardından serbest bırakılmış. Beni aradı, 'Senin çocuklarını istemiyorum, bu çocuklara bakamam gel çocuklarını al' dedi. Ardından telefonda engelledim. Annemi aramış, 'hepinizi öldüreceğim' demiş" diye konuştu.

"SERBEST BIRAKILDIKTAN SONRA ARAYIP TEHDİT ETTİ"

Özlem K'nin annesi Gülay T ise kızının 7 yıldır şiddet gördüğünü belirterek "Kızım şiddet görünce bize sığınıyordu. Her defasında üç çocuğu için eşini affedip evine geri dönüyordu. Bu son olayda kızımın yüzünü tanınamaz hale getirdi. Kızımı alıp şikayetçi olduk. Serbest kaldıktan sonra beni arayıp 'Ne oldu? Beni tutuklatabildiniz mi, ne yapabildiniz?' diyerek, tehdit etti" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Türkiye'de Kovid-19 nedeniyle 62 kişi daha hayatını kaybetti

SONRAKİ HABER

Samsun'da sağlık çalışanına şiddet: 2 kişi gözaltına alındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa