11 Eylül 2020 03:35

Aydın'da su kuyusu kazarken göçük altında kalan 2 işçi yaşamını yitirdi

Aydın'ın Köşk ilçesinde su kuyusu kazılırken meydana gelen göçükte toprak altında kalan İsmail Kahraman ve Mustafa Şahin adlı işçiler yaşamını yitirdi.

Fotoğraf: Cemal Yıldırım/DHA

Reklam

Aydın'ın Köşk ilçesinde su çıkarmak için kuyu kazılırken meydana gelen göçükte tonlarca toprağın altında kalan İsmail Kahraman ve Mustafa Şahin yaşamını yitirdi.

Demirören Haber Ajansının aktardığına göre iş cinayeti Köşk ilçesi Cumayanı Mahallesi'nde bulunan dağlık alanda meydana geldi. Aktarılana göre bölgedeki araziden su çıkarmak için iş makinasıyle kazı yapıldığı esnada göçük yaşandı. Kazı sırasında açılan çukurda çalışan Mustafa Şahin ve İsmail Kahraman, tonlarca toprağın altında kaldı.

İhbar üzerine, göçük altında kalanları kurtarmak için bölgeye sağlık, AFAD, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Arama-kurtarma çalışmasında göçük altında kalan 2 işçiye ulaşıldı.

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahelede Mustafa Şahin ve İsmail Kahraman'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Hayatını kaybeden 2 işçinin cansız bedenleri Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme işlemlerini yaparak soruşturma başlattı. (İŞÇİ SENDİKA SERVİSİ)

Reklam