10 Eylül 2020 14:11

Pencere çerçevesi değiştiren işçi, demir korkuluk kırılınca 3'üncü kattan düştü

İstanbul Şişli'de 3'üncü kattaki dairenin pencere çerçevesini değiştiren işçi, demir korkuluğun kırılması sonucu düşerek ağır yaralandı.

Fotoğraf: Zeki Günal/DHA

Paylaş

Şişli'de 3'üncü kattaki dairenin pencere çerçevesini değiştiren işçi, bastığı demir korkuluğun kırılması sonucu düştü. Hakan Taşçı adlı 43 yaşındaki işçi ağır yaralandı.

Şişli Bozkurt Mahallesi'ndeki olay saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Ev sahibi 3'üncü katındaki dairesinin pencere çerçevesini değiştirmek için işçi çağırdı. Gelen işçi çalışırken bastığı demir korkuluk koptu. Üçüncü kattan düşen Hakan Taşçıyarala ndı. Yaralı işçi için olay yerine ambulans çağrıldı. Yaralı işçi hastaneye kaldırılıdı. Olay sonrası soruşturma başlatan polis ekibi Taşçı ile birlikte çalışan diğer işçiyi ifadesi için polis merkezine götürdü. Olay yeri inceleme ekipleri de sokağı güvenlik şerdi ile kapatarak olay yeri incelemesi yaptı.

Öte yandan olay güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, önce demir korkuluklar ve pencere çerçevesinin, ardından da işçinin düştüğü görülüyor. (istanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

TTB'den Adalet Bakanlığı'na: İzolasyon ve tecrit cezası uygulamadan kaldırılmalıdır!

SONRAKİ HABER

Nevşehir'de patates üreticisi yurttaş Ziraat Bankasında bedenini ateşe verdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...