04 Ağustos 2020 06:07
Son Güncellenme Tarihi: 04 Ağustos 2020 09:13

TTB: Mustafa Özlü ve Halil Yücel Kutun adlı hekimler Kovid-19'dan hayatını kaybetti

Türk Tabipleri Birliği, Kahramanmaraş'ta görev yapan 35 yaşındaki Doktor Mustafa Özlü'nün ve Diyarbakır'da görev yapan Dr. Halil Yücel Kutun'un koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiğini duyurdu.

TTB'nin tweetlerinden ekran görüntüsü.

Paylaş

Türk Tabipleri Birliği (TTB), Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesinde psikiyatri uzmanı olarak çalışan 35 yaşındaki Mustafa Özlü'nün koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiğini duyurdu. Bu açıklamanın ardından bir gün geçmeden TTB, Diyarbakır’da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak çalışan Dr. Halil Yücel Kutun’un da Kovid-19'dan yaşamını yitirdiğini açıkladı.

TTB’nin Twitter hesabından yapılan ilk açıklamada "Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nde Psikiyatri Uzmanı olarak çalışan 35 yaşındaki Dr. Mustafa Özlü koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti. Genç Meslektaşımızın acı kaybı nedeniyle Ailesine ve Sağlık çalışanlarına başsağlığı diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Dr. Halil Yücel Kutun'un vefatına ilişkin açıklamada ise şöyle denildi: "Bir meslektaşımızı daha Covid-19 nedeniyle kaybettik. Diyarbakır’da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak çalışan Dr. Halil Yücel Kutun’u Covid-19 nedeniyle kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine, yakınlarına ve sağlık çalışanlarına başsağlığı diliyoruz."

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Haziran enflasyonu yükselerek yıllık bazda yüzde 11,76 oldu

SONRAKİ HABER

Kürt Dili ve Edebiyatı mezunları atanamıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...